Operațiune de salvare ca urmare a încuierii mașinii de către un bebeluș, cheile fiind înăuntru, în timp ce mama era afară! VIDEO!

Operațiune de salvare ca urmare a încuierii mașinii de către un bebeluș, cheile fiind înăuntru, în timp ce mama era afară! VIDEO!

Supravegherea atentă a copiilor mici este cu atât mai necesară cu cât mediul în care aceștia se află este mai diferit de cel de acasă. O mamă a plecat la cumpărături cu mașina, luându-și cu ea și copilul în vârstă de 14 luni, pe nume Brandon.

Britanica Kirsty Green a coborât din mașină uitând pentru câteva secunde de chei, care au rămas înăuntru. Înainte ca ea să deschidă din nou ușa pentru a le lua, copilul a apăsat pe butonul închiderii centralizate și s-a încuiat înăuntru cu chei cu tot. Deoarece ea nu a reușit să-l facă pe copil să apese din nou butonul și să deschidă ușile, a fost necesară apelarea pompierilor, scrie auto-bild.ro.

Situația critică i-a dat mari emoții atât mamei, cât și salvatorilor veniți la fața locului. Nici bebelușul nu s-a plictisit, părând să se amuze copios pe seama agitației celor din jur. Chicotelile sale și încheierea cu succes a operațiunii au adus ușurare și zâmbete pe fețele tuturor. Totuși, situația respectivă rămâne o lecție de viață pe care părinții de pretutindeni din lume ar trebui să nu o piardă din vedere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...