O jurnalistă din Botoșani face apel la autorități: "Mai trece vreun personaj în uniformă prin piață?"

O jurnalistă din Botoșani atrage public atenția Poliției municipale, cu privire la ce se întâmplă în Piața Centrală.

O jurnalistă din Botoșani face apel la autorități: "Mai trece vreun personaj în uniformă prin piață?"

 Carmen Moraru  

Nu sunt secrete bișnițăriile din Piața Mare: schimbul valutar clandestin, vânzările de țigări sau telefoane, punerea cupoanelor spre cumpărare, toate sunt făcute fără sfială de către unii botoșăneni. Cu toate că polițiștii au împărțit amenzi și au confiscat în stânga și în dreapta, activitățile ilegale nu au fost suprimate în totalitate.

Din acest motiv, Carmen Moraru, o jurnalistă din Botoșani, a făcut apel public la atenția autorităților, printr-o postare în social media, devenită virală.

"Dragi polițiști botoșăneni, am o curiozitate. Mai circulați prin Piața Mare, aveți niscaiva camere de luat vederi prin zonă...Nu de alta, dar azi am fost martor când unei femei în vârstă i s-au furat banii în zona coridorului cu flori, de lângă Hală. Un țigan se oprise, ingenuu, să miroase niște flori, iar alți doi au operat din spate. Cu candoare! Nu mai vorbesc de cei care oferă, spre vânzare, valută, cupoane, tichete de vacanță sau mai știu eu ce. Repet, mai trece vreun personaj în uniformă prin piață, măcar din când în când... Întrebare retorică!", scrie aceasta pe o rețea de socializare.

(Foto: blogul personal al jurnalistei)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Directorul Urban Serv: "I-am amenințat pe comercianții din Piața Mare că venim cu buldozerele"

astăzi, 19:15
1127

Una dintre problemele cu care se confruntă municipalitatea și, în special, se pare, Urban Serv, este nerespectarea spațiului public de către comercianții din Piața Mare.Extinderea ilegală ...

Imprimante de coduri de bare la Pediatrie: "În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă!"

astăzi, 18:00
141

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani se află într-o perioadă de îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește dotarea, dar și reabilitarea interioară a...

Directorul Urban Serv le răspunde comercianților din Piața Centrală: "Chiria pe spațiu nu este mare, dacă e să comparăm cu alte județe"

astăzi, 17:19
558

După ce câțiva comercianți din Piața Centrală s-au plâns că ar plăti servicii "inexistente" la Urban Serv, directorul instituției a subliniat că, de ani de zile, există...