O jurnalistă din Botoșani face apel la autorități: "Mai trece vreun personaj în uniformă prin piață?"

O jurnalistă din Botoșani atrage public atenția Poliției municipale, cu privire la ce se întâmplă în Piața Centrală.

O jurnalistă din Botoșani face apel la autorități: "Mai trece vreun personaj în uniformă prin piață?"

 Carmen Moraru  

Nu sunt secrete bișnițăriile din Piața Mare: schimbul valutar clandestin, vânzările de țigări sau telefoane, punerea cupoanelor spre cumpărare, toate sunt făcute fără sfială de către unii botoșăneni. Cu toate că polițiștii au împărțit amenzi și au confiscat în stânga și în dreapta, activitățile ilegale nu au fost suprimate în totalitate.

Din acest motiv, Carmen Moraru, o jurnalistă din Botoșani, a făcut apel public la atenția autorităților, printr-o postare în social media, devenită virală.

"Dragi polițiști botoșăneni, am o curiozitate. Mai circulați prin Piața Mare, aveți niscaiva camere de luat vederi prin zonă...Nu de alta, dar azi am fost martor când unei femei în vârstă i s-au furat banii în zona coridorului cu flori, de lângă Hală. Un țigan se oprise, ingenuu, să miroase niște flori, iar alți doi au operat din spate. Cu candoare! Nu mai vorbesc de cei care oferă, spre vânzare, valută, cupoane, tichete de vacanță sau mai știu eu ce. Repet, mai trece vreun personaj în uniformă prin piață, măcar din când în când... Întrebare retorică!", scrie aceasta pe o rețea de socializare.

(Foto: blogul personal al jurnalistei)

 

Spune-ne opinia ta