O femeie a încercat să se înjunghie, după o ceartă cu soțul

O femeie a încercat să se înjunghie, după o ceartă cu soțul

O femeie de 38 de ani a ajuns la Urgențe, după ce a încercat să se înjunghie în inimă. Aceasta a avut vineri dimienață o ceartă cu soţul, iar bărbatul i-a spus că o părăsește.

Disperată de vestea primită femeia a luat un cuţit de bucătărie şi a încercat să şi-l înfingă de mai multe ori în zona inimii. Din fericire, lama cuţitului nu a pătruns suficient de adânc, provocându-i, însă, mai multe răni pe piept. 

Cel care a apelat serviciul 112 a fost chiar soţul acesteia, care a cerut ajutor cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic, care i-a acordat femeii primul ajutor, după care a transportat-o la Urgențe. 

După ce a fost stabilizată la Urgenţe, femeia a fost trimisă către Secţia de Psihiatrie pentru un consult de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
284

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...