MACABRU: O tânără de 19 ani și-ar fi ucis copilul nou-născut. Cadavrul fătului, găsit în toaletă

MACABRU: O tânără de 19 ani și-ar fi ucis copilul nou-născut. Cadavrul fătului, găsit în toaletă

O tânără de 19 ani din județul Botoșani este acuzată că și-a omorât pruncul nou născut. S-a deschis dosar penal, însă ancheta este îngreunată de internarea fetei la Maternitate și de starea deteriorată de sănătate a acesteia. 

Anchetatorii încă nu știu ce s-a întâmplat cu exactitate, asta pentru că fata este internată la Maternitate pe Secția de Reanimare, iar prietenul ei și părinții acestuia spun că nici măcar nu știau de sarcină. Pe corpul fătului au fost găsite multiple urme de violentă, el fiind aruncat în toaleta din curtea locuinței.

Medicii legiști au misiunea de a află cu exactitate dacă fetiță s-a născut la termen și în ce mod a murit.

Potrivit anchetatorilor, fata de 19 ani a fost internată la Maternitatea Botoșani, aceasta prezentând semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineața aceleiași zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia, a fost identificat în toaleta din curte, cadavrul unui făt care prezența multiple urme de violentă.

Anchetatorii au reușit să afle că tânăra nu este din aceeași localitate și a fost plecată o perioadă la muncă în străinătate. Ei iau în calcul să fi rămas însărcinată acolo, iar când a ajuns acasă la prietenul ei, să fi încercat să scape de sarcină.

Prietenul femeii le-a spus polițiștilor că ea a ieșit afară dimineață, în jurul orei patru, iar când s-a întors era plină de sânge. Au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul unui echipaj medical, care a preluat-o și au transportat-o la Maternitatea Botoșani.

După ce starea ei de sănătate se va îmbunătăți,  anchetatorii vor vorbi cu ea, pentru a afla mai multe detalii. La momentul actual, până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit decesul, s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Amintim că uciderea unui copil născut se pedepsește cu închisoare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
32

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
113

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
200

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...