Gestul care a stârnit comentarii în Italia: O româncă însărcinată s-a aruncat în apă pentru a-și salva câinele!

Pompierii au reușit să o salveze pe tânăra însărcinată. Pentru câinele său, însă, nu a mai fost nimic de făcut. 

Gestul care a stârnit comentarii în Italia: O româncă însărcinată s-a aruncat în apă pentru a-și salva câinele!

O tânără româncă în vârstă de 22 de ani, din Bondeno (Ferrara), și-a riscat viața ei și pe a copilului pe care îl poartă în pântece, pentru a-și salva câinele de la înec. Fata s-a aruncat în apă, dar s-a simțit rău și nu a mai putut face nimic pentru animalul său.

Tânăra se plimba cu propriul cîine, un pitbull, când acesta a căzut în canalul Burana. Tânăra sa stăpână, care este însărcinată, nu a stat mult pe gânduri și s-a aruncat în apă după câine. Doar că a început brusc să se simtă rău, fiind astfel nevoită să renunțe la acțiunea de salvare a animalului și să ceară ajutor pentru viața sa.

Strigătele fetei au fost auzite de trecători, care au anunțat imediat pompierii și ambulanța. La scurt timp, pompierii au reușit să o salveze la bordul unei ambarcațiuni de cauciuc. Pentru câinele său, însă, nu a mai fost nimic de făcut. Tânăra a fost transportată la spitalul Ferrara pentru investigații.

Pe Facebook, pe pagina publicației Estense.com, arată Rotalianul.com, comentariile la articolul cu acest subiect sunt diverse. Un utilizator își exprimă admirația: „O femeie extraordinară, bărbatul de lângă tine este un norocos să te aibă și chiar mai mult, copilul pe care îl porți în pântece poate conta pe o mamă de nădejde. Respect!”

Un alt utilizator este de altă părere: „Nu mi se pare un gest de mare inteligență să pui în joc viața propriului copil pentru câinele tău iubit. Este un act iresponsabil și nimic altceva.”

Voi ce părere aveți despre gestul fetei românce și cum ați fi procedat în locul conaționalei noastre?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...