Doi botoșăneni au făcut scandal într-un bar. Unul dintre ei a fost reținut, după ce a lovit o fată cu halba în cap

Doi botoșăneni au făcut scandal într-un bar. Unul dintre ei a fost reținut, după ce a lovit o fată cu halba în cap

Un scandal monstru, soldat cu rănirea gravă a unei tinere s-a petrecut în incinta unui bar din comuna suceaveană Vama. Protagoniștii sunt din Botoșani.

Echipaje ale Poliției din Vama, dar și lucrători ai Poliției Câmpulung Moldovenesc s-au deplasat la barul cu pricina pentru a aplana lucrurile care începeau să scape de sub control.

„Cu ocazia verificărilor s-a constatat că doi tineri, de 18 și 24 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, au fost principalii protagoniști ai scandalului. După ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi s-au luat la ceartă cu doi localnici, pe care mai apoi i-au și lovit. Unul dintre agresori a lovit-o cu o halbă în cap pe o tânără de 18 ani, din Vama, aflată și ea pe acea terasă”, au explicat reprezentanții Poliției pentru Monitorul de Suceava.

Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale și ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

De asemenea, cei doi turbulenți au distrus mai multe obiecte de mobilier de pe terasă.

Polițiștii au considerat că principalul vinovat de producerea scandalului și distrugerilor de pe terasa barului se face Claudiu-Andrei M., motiv pentru care au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Tânărul este cercetat acum pentru mai multe infracțiuni, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovirea sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
197

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
132

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
206

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...