Doi alcoolizați prinși la volan. Unul a fost pârât prin 112, altul a fost dat de gol de radar

Doi alcoolizați prinși la volan. Unul a fost pârât prin 112, altul a fost dat de gol de radar

Duminică, doi bărbați au fost depistați de poliția rutieră în stare relativă de ebrietate la volan, pe drumurile din județ, alegându-se cu dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influenața alcoolului. Unul dintre aceștia a fost reclamat de către un martor care a observat deplasarea sinuoasă a mașinii, celălalt a fost dat de gol de radar.

Mai întâi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Pacea din municipiu, se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii direcţionaţi la faţa locului au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Neamţ.

Fiind testat cu aparatul alooltest, valoarea rezultată a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Apoi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Darabani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29 A, au oprit pentru  control un autoturism care rula cu viteză excesivă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 56 de ani, din localitatea Suharău.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată fiind de 0,62 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
508

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...