Cauți de lucru? AJOFM Botoșani face publice posturile vacante!

Aproape 700 de locuri de muncă vacante în această săptămână, aflate la dispoziția botoșănenilor care caută de lucru. 

Cauți de lucru? AJOFM Botoșani face publice posturile vacante!

Pentru șomerii cu studii superioare, la căutare sunt inginerii, dar și specialiștii din domeniul medical. Astfel, sunt scoase la concurs posturi de medic, asistent medical generalist, farmacist, asistent medical laborator. 

În învățământ sunt disponibile posturi de profesor, consilier școlar, laborant, mediator școlar. 

De asemenea, Nova Apaserv angajează un manager de proiect cu o vechime de minimum 5 ani, salariul fiind, însă, minim pe economie. 

Un salariu atractiv - 3965 - anunță Primăria Municipiului Botoșani, pentru un post de consilier superior, în timp ce un inspector de specialitate în administrația publică va primi, la Primăria Răchiți, un salariu de 2913 lei. 

Un salariu asemănător este și pentru un post de referent de specialitate în administrația publică, dar și la Centrul Județean pentru Conservarea și promovarea Culturii Tradiționale (2291 lei). 

Biblioteca Județeană Mihai Eminescu caută un bibliotecar cu studii superioare (2291 lei), iar Colegiul Economic angajează un administrator financiar, cu salariul lunar de 2565 lei. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
141

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
108

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
173

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...