Botoșănean dispărut de la finele lunii octombrie

Botoșănean dispărut de la finele lunii octombrie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Corni, județul Botoșani, a fost dat în urmărire de către polițiști, după ce, pe 30 decembrie 2019, acesta a fost declarat dispărut de către concubinul unei nepoate.

Cristian-Ștefan Hlușcu ar fi dispărut de la finele lunii octombrie, când a fost stabilit ultimul contact dintre acesta și membrii familiei sale.

„La data de 30.12.2019, ora 14.30, lucrătorii postului de poliție Corni, au fost sesizați de către numitul B.B., de 42 ani  din satul și com. Corni, jud. Botoșani,  despre faptul că unchiul concubinei sale, pe nume Hlușcu Cristian Ștefan, de 40 ani, a plecat voluntar de la domiciliu la sfârşitul lunii octombrie 2019 și nu a mai revenit, solicitând efectuarea de verificări pentru identificarea acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani emis luni.

La momentul dispariţiei, acesta purta pantaloni de culoare bej, pulover negru, vestă de culoare albastră, un fes negru și era încălțat cu teniși de culoare alb cu negru.

Semnalmentele sunt următoarele: înălțimea 1,65 m, greutatea de aproximativ 65-70 kg, păr șaten, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Cei care află date despre persoana în cauză, sunt rugați să sesizeze organele competente la cea mai apropiată secție de poliție sau prin apel la 112.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
114

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
202

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
95

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...