7.000 de elevi din Iaşi ajută familiile nevoiaşe din Iaşi, Botoşani şi Neamţ

7.000 de elevi din Iaşi ajută familiile nevoiaşe din Iaşi, Botoşani şi Neamţ

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor desfăşoară, în perioada 10 - 21 decembrie 2018, a III-a ediţie a campaniei „Bucurie în familie - pizza pentru fapte bune”, proiect social-misionar desfăşurat în parteneriat cu 22 de instituţii de învăţământ din Iaşi, în beneficiul a 147 de familii cu peste 7 copii din judeţele Iaşi, Botoşani şi Neamţ.

Campania constă într-o competiţie de fapte bune organizată între clasele din fiecare instituţie de învăţământ. Clasele care vor dona cele mai multe kilograme de alimente neperisabile vor primi pizza din partea organizatorilor.

„Am ajuns la cea de-a III-a ediţie a proiectului şi suntem foarte bucuroşi că alături de noi au decis să se alăture în acest proiect mai multe şcoli din oraşul nostru, implicând peste 7.000 de elevi dornici să ajute pe cei aflaţi în nevoie. Fiecare dintre noi îşi doreşte ca în preajma sărbătoririi Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos să fie alături de cei dragi şi să aibă toate cele necesare pentru tradiţionala masă de Crăciun. De aceea, în fiecare an ne propunem să oferim pachete umanitare consistente pentru aceste familii numeroase şi să căutăm sprijin pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Departamentul nostru oferă acestor familii toate alimentele perisabile necesare gospodinelor, iar partenerii noştri, elevii şi profesorii, îşi vor dovedi generozitatea prin oferirea alimentelor perisabile”, a declarat Cosmin Brînză, coordonator al proiectului „Bucurie în familie - pizza pentru fapte bune”.

Elevii participanţi vor fi implicaţi în perioada 18-21 decembrie şi în realizarea pachetelor umanitare şi în distribuirea lor către familiile nevoiaşe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără avorturi la cerere în perioada postului!

astăzi, 18:29
230

Întreruperi de sarcină numai cu indicații terapeutice în perioada postului! Medicii din Secția de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Județean "Mavromati" sp...

S-au bătut pentru play-off până în ultima etapă, dar acum se tem de retrogradare: "Suntem cea mai slabă echipă. E trist şi îngrijorător"

astăzi, 16:50
150

FC Botoşani e în derivă, după ce a ratat la limită calificare în play-off-ul Ligii 1 Betano. Conform finanţatorului Valeriu Iftime, echipa din Moldova a suferit un recul, în urma ratării obie...

Meteorologii anunță prognoza pentru următoarele zile

astăzi, 16:32
332

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile, iar veștile nu sunt tocmai bune. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 20-22 martie, vremea se va răci...