Bătrâna paralizată, salvată în ultima clipă de pe patul care ardea, nu a putut fi transferată la o clinică de specialitate!

Chiar dacă imediat după ce a fost salvată din incendiu medicii spuneau că, după ce va fi stabilizată, femeia va fi transferată la Iași, asta nu s-a întâmplat nici până în prezent, femeia aflându-se internată la Spitalul Mavromati.
 

Bătrâna paralizată, salvată în ultima clipă de pe patul care ardea, nu a putut fi transferată la o clinică de specialitate!

După ce a scăpa din iadul focului, bătrâna din Dorohoi salvată în ultima clipă de pompieri are de luptat cu un sistem sanitar de care nu puțini pacienți s-au lovit de-a lungul timpului. Mai exact, chiar dacă imediat după ce a fost salvată din incendiu medicii spuneau că după ce va fi stabilizată femeia va fi transferată la Iași, asta nu s-a întâmplat nici până în prezent, femeia aflându-se internată la Spitalul Mavromati.

Bătrâna suferă de paralizie pe partea stângă. Din această cauză, femeia avea pe pat o saltea terapeutică, alimentată la o sursă de curent. În momentul producerii unui scurtcircuit, salteaua s-a aprins fără ca bătrâna să se poată mișca. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, persoana care o avea în grijă lipsea. Vecinii au fost cei care au alertat pompierii, victima fiind scoasă din flăcări și, după ce a beneficiat de primele îngrijiri, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani, cu arsuri de gradele III și IV pe 20% din suprafața corpului (detalii aici).

Medicii au făcut demersuri pentru ca pacienta să fie transferată la o unitate specializată din Iași sau București, însă, din lipsă de paturi, clinicile specializate pentru pacienții cu arsuri grave nu aprobă transferul. Medicii din Botoșani au sesizat chiar și Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în speranța că Ministerul Sănătății va găsi o soluție.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a fost rănită din cauza unui șofer imprudent!

astăzi, 16:13
146

O depășire imprudentă a unui șofer în vârstă de 61 de ani a dus la rănirea unei femei și avarierea a două autoturisme. Victima a fost transportată la spital, ea prezentâ...

Mai puțin de jumătate dintre profesorii din Botoșani au obținut note peste 7 la titularizare!

astăzi, 15:07
295

Din cele 407 lucrări corectate la concursul de titularizare de la Botoșani, 330 au primit note de 5 și peste 5 (procent de 81,08%), în timp ce 77 de candidați au avut lucrări cu note sub 5. ...

Român păcălit pe autostradă, în drum spre România. Avertisment pentru toți soferii: "Sunt mână-n mână"

astăzi, 13:36
1209

Românul traversa cu mașina Autostrada A3 din Germania, iar la 35 de kilometri, în apropiere de Passau și de granița cu Austria, i s-a stricat autoturismul.Cei doi bărbați rom&acir...