Bărbat obez transportat la spital cu ajutorul pompierilor

Un bărbat obez a avut nevoie de îngrijiri medicale şi cadrele medicale au apelat la ajutorul pompierilor pentru a fi transportat la spital. 

Bărbat obez transportat la spital cu ajutorul pompierilor

Pacientul, de 150 de kg, din comuna Hlipiceni, a fost transportat cu o autospecială de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  în care au mers medicul, asistentul, precum şi 4 paramedici.

„A fost o misiune pentru un pacient de aproximativ 150 de kilograme, diagnosticat cu obezitate morbidă, care acuza afecţiuni grave de sănătate. A fost adus la Urgenţe în stare comatoasă şi urmează să fie supus mai multor examene şi analize, pentru a se decide secţia pe care va fi direcţionat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Autospeciala este destinată transportului a nouă salvatori la locul unui incident soldat cu mai multe victime şi evacuării a maximum patru pacienţi pe brancarde, lor adaugându-li-se doi pacienţi a căror stare le permite să fie transportaţi în poziţie şezândă.

Mulţumită unui sistem inovativ de fixare în podea, autospeciala mai poate transporta, în locul celor patru pacienţi pe brancarde, fie doi pacienţi pe tărgi, fie patru pacienti în fotolii rulante, fie un pacient supraponderal în pat de spital. În cazul unui pacient supraponderal, încarcarea patului poate fi facilitată prin instalarea unui troliu în interiorul suprastructurii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
257

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
154

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
229

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...