Bărbat obez transportat la spital cu ajutorul pompierilor

Un bărbat obez a avut nevoie de îngrijiri medicale şi cadrele medicale au apelat la ajutorul pompierilor pentru a fi transportat la spital. 

Bărbat obez transportat la spital cu ajutorul pompierilor

Pacientul, de 150 de kg, din comuna Hlipiceni, a fost transportat cu o autospecială de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  în care au mers medicul, asistentul, precum şi 4 paramedici.

„A fost o misiune pentru un pacient de aproximativ 150 de kilograme, diagnosticat cu obezitate morbidă, care acuza afecţiuni grave de sănătate. A fost adus la Urgenţe în stare comatoasă şi urmează să fie supus mai multor examene şi analize, pentru a se decide secţia pe care va fi direcţionat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Autospeciala este destinată transportului a nouă salvatori la locul unui incident soldat cu mai multe victime şi evacuării a maximum patru pacienţi pe brancarde, lor adaugându-li-se doi pacienţi a căror stare le permite să fie transportaţi în poziţie şezândă.

Mulţumită unui sistem inovativ de fixare în podea, autospeciala mai poate transporta, în locul celor patru pacienţi pe brancarde, fie doi pacienţi pe tărgi, fie patru pacienti în fotolii rulante, fie un pacient supraponderal în pat de spital. În cazul unui pacient supraponderal, încarcarea patului poate fi facilitată prin instalarea unui troliu în interiorul suprastructurii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
453

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
508

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
231

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...