Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015!

"...sunt fericită că am ajuns aici unde sunt acum. Cancerul pentru mine, așa greu cum e, a fost o binecuvântare. A schimbat persoana care eram pentru totdeauna"

Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015!

Actrița americană Shannen Doherty, celebra Brenda din "Beverly Hills 90210", a făcut vineri o postare pe Instagram, în care plânge de fericire, după ce medicii au anunțat-o că a învins cancerul mamar cu care a fost diagnosticată în 2005. Boala  a intrat în remisiune, iar, în curând, actrița va trece prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor.

"Momente. Ele se întâmplă. Astăzi a fost şi continuă să fie un astfel de moment. Ce înseamnă remisiune? Am auzit acest cuvânt şi nu am nicio idee despre cum ar trebui să reacţionez. E o veste bună? DA. E copleşitor. DA. Aşteptarea a trecut", a scris Shannen Doherty, într-un mesaj pe Instagram.

"Așa cum știe fiecare membru din familia persoanelor diagnosticate cu cancer, următorii cinci ani sunt cruciali. Reapariții ale bolii se întâmplă tot timpul. Mulți dintre voi mi-ați împărtășit această poveste. Așadar, cu o inima mult mai ușoară acum, aștept. Între timp, am de luat decizii. Reconstrucția, care înseamnă mai multe intervenții chirurgicale. Decizia de a lua o pastilă pentru următorii cinci ani vine cu propriul ei set de probleme și de efecte secundare. Sunt binecuvântată, știu asta. Însă pentru moment…. remisiune. Voi începe să respir pur și simplu. #cancerslayer", a scris actrița.

 

Și-a transformat pagina de Instagram într-un blog cu update-uri despre boală

Shannen Doherty a făcut publică pe rețeaua de socializare lupta chinuitoare și brutală cu cancerul la sân, cu care a fost diagnosticată în 2015 și și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate, publicând informații și fotografii pe Instagram. În luna februarie, ea a anunțat că a terminat ședințele de chimioterapie și așteaptă rezultatele analizelor pentru a afla dacă s-a vindecat sau nu, iar vestea bună a venit în sfârșit. De altfel, celebra Brenda a trecut în ultimele două luni printr-o transformare uluitoare, arătând mai bine ca niciodată și afișând un tonus foarte sănătos.

În plus, actrița a vorbit deschis despre boala ei, luna trecut, într-un interviu pentru „Us Weekley”, unde a mărturisit că se simte foarte bine. "Mă simt minunat. Adică vreau să spun că mă simt bine, sunt super-pozitivă, sunt fericită că am ajuns aici unde sunt acum. Cancerul pentru mine, așa greu cum e, a fost o binecuvântare. A schimbat persoana care eram pentru totdeauna", a spus Doherty.

Nu și-a neglijat cariera

Mai mult, aceasta nu a lăsat ca boala să-i distrugă carieta. A filmat în timpul bolii pentru filmul de groază „Bethany”, ce a fost lansat pe 7 aprilie. Ea va apărea  și pe micile ecrane în comedia ”Heathers” și va juca și în drama romantică „Undateable John”, alături de John Philbin, Daryl Hannah și Tom Arnold. De asemenea, Shannen va putea fi urmărită în comedia „How To Make A Deal With The Devil”, în care joacă rolul Diavolului și care urmează să fie lansată în curând.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. SURSA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Dan Șova, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

astăzi, 14:06
253

Fostul senator PSD Dan Șova a fost condamnat luni de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență, în dosarul CET Govo...

Bolile care ne lasă fără permis de conducere!

astăzi, 13:33
537

Afectiunile cardiovasculare grave, tulburarile neurologice care afecteaza sistemul nervos sau bolile mintale sunt sau cateva dintre afectiunile care ne lasa fara permis de conducere. Va spunem astazi ...

INCREDIBIL! Accident în piață: A apăsat pedala de accelerație, a lovit o femeie, apoi s-a oprit în zid!

astăzi, 12:26
2912

Duminică, la ora 11.20, în timp ce se afla la volanul unui autoturism staţionat, dar cu motorul pornit, pe un spaţiu verde din incinta Pieţei Agricole Vereşti, din cauze necunoscute, o feme...