Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015!

"...sunt fericită că am ajuns aici unde sunt acum. Cancerul pentru mine, așa greu cum e, a fost o binecuvântare. A schimbat persoana care eram pentru totdeauna"

Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în 2015!

Actrița americană Shannen Doherty, celebra Brenda din "Beverly Hills 90210", a făcut vineri o postare pe Instagram, în care plânge de fericire, după ce medicii au anunțat-o că a învins cancerul mamar cu care a fost diagnosticată în 2005. Boala  a intrat în remisiune, iar, în curând, actrița va trece prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor.

"Momente. Ele se întâmplă. Astăzi a fost şi continuă să fie un astfel de moment. Ce înseamnă remisiune? Am auzit acest cuvânt şi nu am nicio idee despre cum ar trebui să reacţionez. E o veste bună? DA. E copleşitor. DA. Aşteptarea a trecut", a scris Shannen Doherty, într-un mesaj pe Instagram.

"Așa cum știe fiecare membru din familia persoanelor diagnosticate cu cancer, următorii cinci ani sunt cruciali. Reapariții ale bolii se întâmplă tot timpul. Mulți dintre voi mi-ați împărtășit această poveste. Așadar, cu o inima mult mai ușoară acum, aștept. Între timp, am de luat decizii. Reconstrucția, care înseamnă mai multe intervenții chirurgicale. Decizia de a lua o pastilă pentru următorii cinci ani vine cu propriul ei set de probleme și de efecte secundare. Sunt binecuvântată, știu asta. Însă pentru moment…. remisiune. Voi începe să respir pur și simplu. #cancerslayer", a scris actrița.

 

Și-a transformat pagina de Instagram într-un blog cu update-uri despre boală

Shannen Doherty a făcut publică pe rețeaua de socializare lupta chinuitoare și brutală cu cancerul la sân, cu care a fost diagnosticată în 2015 și și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate, publicând informații și fotografii pe Instagram. În luna februarie, ea a anunțat că a terminat ședințele de chimioterapie și așteaptă rezultatele analizelor pentru a afla dacă s-a vindecat sau nu, iar vestea bună a venit în sfârșit. De altfel, celebra Brenda a trecut în ultimele două luni printr-o transformare uluitoare, arătând mai bine ca niciodată și afișând un tonus foarte sănătos.

În plus, actrița a vorbit deschis despre boala ei, luna trecut, într-un interviu pentru „Us Weekley”, unde a mărturisit că se simte foarte bine. "Mă simt minunat. Adică vreau să spun că mă simt bine, sunt super-pozitivă, sunt fericită că am ajuns aici unde sunt acum. Cancerul pentru mine, așa greu cum e, a fost o binecuvântare. A schimbat persoana care eram pentru totdeauna", a spus Doherty.

Nu și-a neglijat cariera

Mai mult, aceasta nu a lăsat ca boala să-i distrugă carieta. A filmat în timpul bolii pentru filmul de groază „Bethany”, ce a fost lansat pe 7 aprilie. Ea va apărea  și pe micile ecrane în comedia ”Heathers” și va juca și în drama romantică „Undateable John”, alături de John Philbin, Daryl Hannah și Tom Arnold. De asemenea, Shannen va putea fi urmărită în comedia „How To Make A Deal With The Devil”, în care joacă rolul Diavolului și care urmează să fie lansată în curând.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. SURSA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...