Victor Ponta: Deputatul PSD de Botoșani, Costel Lupascu, tentativă de corupție în Parlamentul României!

Victor Ponta: Deputatul PSD de Botoșani, Costel Lupascu, tentativă de corupție în Parlamentul României!

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a îmbrâncit joi, în plenul reunit al Parlamentului, pe deputatul PSD de Botoșani, Costel Lupascu.

Pesedistul de la Botoșani venise la parlamentării Pro Europa și șușotea în privat cu unii din aceștia, cărora le spunea ceva la ureche.

Surse din grupul Pro Europa spun că pesedistul a venit la un parlamentar și i-a spus că liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, vrea să vorbească cu el la telefon.

Ponta s-a ridicat din bancă, l-a tras de mână pe Lupașcu, l-a dus în afară zonei parlamentărilor Pro Europa și l-a îmbrâncit către zonă parlamentărilor PSD. 'Du-te, mă, de aici!', i-a zis Ponta.

Pesediștii care au asistat la scenă au vociferat.   

“În timpul dezbaterii moțiunii, un deputat PSD de Botoșani și-a permis să vina la Grupul ProRomania spunând că Ionel Arsene ( Președintele CJ Neamț PSD) vrea să vorbească la telefon cu ei ! Este prima data în istoria Parlamentului când în plenul reunit și în față presei asist la o tentativă de corupție! Cred că lucrurile au ajuns mult prea departe și trebuie să le oprim AZI ! “, a scris pe pagina sa de socializare Victor Ponta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
138

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
226

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
100

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...