Vicepremierul Daniel Suciu ajunge, sâmbătă, în județul Botoșani

Vicepremierul Daniel Suciu ajunge, sâmbătă, în județul Botoșani

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, se va afla sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 10.00, în judeţul Botoşani, informează un comunicat al Guvernului, remis redacției.

În județul Botoșani, ministrul va avea o întâlnire cu autorităţile publice locale din judeţ, întâlnire ce va avea loc la Instituţia Prefectului Judeţului Botoşani.

De asemenea, potrivit comunicatului Guvernului, va vea loc verificarea stadiului lucrărilor la Spitalul municipal de boli cronice şi îngrijiri paliative din Botoşani (obiectiv realizat de MDRAP, prin CNI), precum și semnarea a 6 contracte de finanţare, în valoare totală de 25 de milioane de lei, pentru infrastructura sportivă şi culturală din judeţ – obiectivele vor fi realizate de MDRAP, prin CNI (la Dorohoi).

Ministrul va bifa în program și verificarea stadiului lucrărilor la obiective realizate de MDRAP, prin PNDL, în localităţile Vârfu Câmpului (extindere de reţea de apă) şi Bucecea (asfaltare străzi), dar și inaugurarea sălii de sport cu 180 de locuri din Săveni (obiectiv realizat de MDRAP, prin CNI).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
344

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
135

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
186

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...