Vicepremierul Daniel Suciu ajunge, sâmbătă, în județul Botoșani

Vicepremierul Daniel Suciu ajunge, sâmbătă, în județul Botoșani

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, se va afla sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 10.00, în judeţul Botoşani, informează un comunicat al Guvernului, remis redacției.

În județul Botoșani, ministrul va avea o întâlnire cu autorităţile publice locale din judeţ, întâlnire ce va avea loc la Instituţia Prefectului Judeţului Botoşani.

De asemenea, potrivit comunicatului Guvernului, va vea loc verificarea stadiului lucrărilor la Spitalul municipal de boli cronice şi îngrijiri paliative din Botoşani (obiectiv realizat de MDRAP, prin CNI), precum și semnarea a 6 contracte de finanţare, în valoare totală de 25 de milioane de lei, pentru infrastructura sportivă şi culturală din judeţ – obiectivele vor fi realizate de MDRAP, prin CNI (la Dorohoi).

Ministrul va bifa în program și verificarea stadiului lucrărilor la obiective realizate de MDRAP, prin PNDL, în localităţile Vârfu Câmpului (extindere de reţea de apă) şi Bucecea (asfaltare străzi), dar și inaugurarea sălii de sport cu 180 de locuri din Săveni (obiectiv realizat de MDRAP, prin CNI).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
673

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
806

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...

Vot pentru Referendum: Botoșănenii spun că sunt descurajați la urne. "Păi europarlamentare, mai e și altceva?"

astăzi, 13:05
2621

Județul Botoșani se menține la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește prezența la Referendum, la ora 13.00. Până la ora 13.00, la Botoșani, 42.936 de alegători a...