Şedinţă-fulger la PSD. Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu la sediul partidului

​Şedinţa-fulger vine pe fondul disputei publice dintre Gabriela Firea şi Mihai Tudose. Premierul nu a fost invitat la sediul partidului. 

Şedinţă-fulger la PSD. Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu la sediul partidului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat de urgenţă pe liderii din teritoriu la o şedinţă programată în această seară la sediul partidului, au declarat surse politice.

La sediul partidului au ajuns preşedintele PSD Neamţ Ionel Arsene şi secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat  modul în care premierul Tudose a reacţionat în legătură cu organizarea târgului de sărbători în Piaţa Victoriei, despre care a spus că „nu este cea mai inspirată decizie”, considerând că a fost o manieră incorectă şi necolegială, scrie Adevarul.
 

Edilul a adăugat că premierul ar trebui să înţeleagă faptul că trebuie să comunice direct cu colegii săi de partid, nu prin insinuări în presă. Ea a confirmat indirect şi conţinutul unor stenograme apărute în presă conţinând un schimb de replici dur între ea şi premier pe tema târgului de Crăciun.

Potrivit stiripesurse.ro şi DCnews.ro, Firea l-a dat de gol pe premier care i-ar fi cerut ca în Piaţa Victoriei să fie instalată o statuie, pentru ca protestatarii să nu îl mai deranjeze şi să nu aprobe mitingurile sindicaliştilor. „Dvs sunteţi de la Brăila, şi nu de la Craiova, Dvs nu ştiţi ce este statul paralel, deşi nu aţi avut curajul să spuneţi asta în Cex, Dvs numiţi penale două colege, Dvs nu vă coborâţi să citiţi scrisoarea preşedinţilor Parlamentului, pe Dvs nu vă îngrijorează situaţia ministrului de Interne care nu v-a sunat şi, deci, subiectul nu există, Dvs aveţi agendă şi program paralele faţă de din ce în ce mai mulţi dintre noi”, au fost reproşurile lui Firea .

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...