Lovitură de teatru în Republica Moldova: Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile din 3 iunie pentru Primăria Chișinău!

Lovitură de teatru în Republica Moldova: Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile din 3 iunie pentru Primăria Chișinău!

Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile locale care au avut loc în capitala Republicii Moldova. Astfel Andrei Năstase nu poate deveni primar general al municipiului Chișinău până nu se va expune Curtea de Apel, după ce PPDA va contesta decizia de marți.

„Vom contesta această hotărâre la Curtea de Apel. Avem la dispoziție o zi pentru a contesta decizia. o să facem acest lucru cât mai repede dar vom aștepta decizia de la Curtea de Apel. Am un îndemn către toți să fim pregătiți pentru proteste masive. Este o decizie arbitrară pentru care această judecătoare trebuie să facă pușcărie”, a declarat Andrei Năstase după decizia instanței, potrivit Deschide.md.

În turul II al alegerilor locale noi din Chișinău, Andrei Năstase a acumulat 52,08% din voturile chișinăuenilor față de 47,43% acumulate de Ion Ceban. Potrivit datelor CEC, la vot s-au prezentat 248.674 mii de alegători, ceea ce înseamnă o rată de 39,12%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...