Liviu Dragnea ii ofera functii compensatorii Olgutei Vasilescu

Liviu Dragnea ii ofera functii compensatorii Olgutei Vasilescu

Dupa ce a renuntat la sperantele de revenire in Guvern, confruntata cu decizia ferma a lui Klaus Iohannis de a nu-i accepta numirea, Olguta Vasilescu primeste diverse functii compensatorii. Luni seara, seful PSD a anuntat ca o va propune pentru functia de purtator de cuvant al partidului.

Liviu Dragnea a certat chiar o jurnalista care l-a intrebat despre felul in care Olguta Vasilescu s-a intors in Guvern "pe usa din dos", cu referire la functia de consilier onorofic al prim-ministrului Dancila. Aceasta exprimare, spune Dragnea, nu s-ar potrivi femeilor, in saptamana 1 - 8 martie.

"Suntem intre 1 si 8 martie, intre voi, fetele, chiar nu puteti sa va abtineti in saptamana asta? Cum sa vorbesti atat de urat de Olguta Vasilescu? Cum sa intre pe usa din dos?", a replicat Dragnea, potrivit Ziare.com.

La mijlocul lunii februarie, Olguta Vasilescu a anuntat ca renunta sa forteze intoarcerea in Guvern si isi retrage candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, dupa ce a fost respinsa in repetate randuri de presedintele Klaus Iohannis.

A revenit totusi, dar la un nivel mult mai modest: va fi consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructura, dar a fost votata si in functia de secretar al Camerei Deputatilor, in locul lui Mircea Draghici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Rabla pentru electrocasnice: Cum vor putea cere românii bani pentru înlocuirea televizoarelor vechi

Marţi, 21 Mai 2019
1121

Începând din acest an, cei interesați vor putea, prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice, să ceară bani de la stat pentru a-și cumpăra inclusiv televizoare, mașini d...

Prețurile proprietăților rezidențiale din România, în creștere. Botoșani, campion național la scumpiri!

Luni, 20 Mai 2019
880

În primul trimestru al anului în curs, proprietățile rezidențiale din România s-au apreciat cu 0,8% față de ultimele trei luni din 2018. Potrivit celui mai nou recent raport de ...

Tehnici care îți pot salva viața. Așa supraviețuiești unui infarct dacă ești singur

Vineri, 17 Mai 2019
1623

Un atac de cord poate fi fatal în multe cazuri, însă dacă știi să ce să faci, ai putea să-ți salvezi viața. Este foarte important să știi cum să reacționezi atunci când a...