Klaus Iohannis: Il desemnez pe Mihai Tudose ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei!

Klaus Iohannis: Il desemnez pe Mihai Tudose ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat la ora 20.00 ca l-a desemnat pe Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, drept viitor premier. Iohannis si-a motivat decizia spunand ca Romania e in criza politica, iar aceasta criza "dauneaza grav Romaniei".

Reamintim ca PSD si ALDE l-au propus pe Mihai Tudose, iar PMP l-a propus pe Siegfried Muresan. Presedintele face declaratiile de presa la ora 20.00, la Palatul Cotroceni, la o ora dupa incheierea consultarilor cu partidele. In afara de coalitia PSD-ALDE si de PMP, nici un partid nu a facut nominalizari.

"PSD si ALDE sustin ca au in continuare majoritate in parlamente. S-au prezentat impreuna si au inaintat o propunere in persoana dlui Tudose.Partidele din Opozitie in principal nu au avut propuenri concrete si din discutii nici nu a rezultat ca ar existat intelegere politica intre partidele din Opozitie.Aceasta criza politica prin care trecem dauneaza grav Romaniei: dauneaza economiei, imaginii Romaniei in lume si opinia mea e ca aceasta criza trebuie terminata foarte repede. Trebuie sa avem rapid un nou guvern. Luand in considerare toate acestea si avand in vedere ca e nevoie urgenta de guvern, il desemnez pe domnul Tudose ca viitor premier", a spus presedintele Klaus Iohannis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Lovitură de teatru în Republica Moldova: Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile din 3 iunie pentru Primăria Chișinău!

Marţi, 19 Iunie 2018
280

Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile locale care au avut loc în capitala Republicii Moldova. Astfel Andrei Năstase nu poate deveni primar general al municipiului Chișinău p&aci...

Fiul lui Tudorel Toader s-a izbit cu mașina de un podeț!

Marţi, 19 Iunie 2018
658

Fiul cel mic al ministrului Justiției, Teodor Andrei Toader, a provocat un accident de circulație marți dimineață în jurul orei 4:00. El se afla în mașină cu o tânără d...

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale?

Marţi, 19 Iunie 2018
448

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale? Unde eraţi când trebuia...