Gabriela Firea: Sorin Grindeanu joaca "balena albastra". Se sinucide politic!

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu joaca "balena albastra". Se sinucide politic!

Premierul Sorin Grindeanu joaca "balena albastra" politica, este de parere primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a comentat astfel declaratiile facute de prim-ministru joi seara.

"Daca - ipotetic vorbind - un nebun ne spune sa ne aruncam de la etajul 20, pentru ca apoi se arunca si el, noi ce facem? Il urmam? Domnul Grindeanu a jucat in aceasta seara 'balena albastra' politica. Dumnealui se sinucide politic si mai vrea sa se sinucida cu el inca vreo 14. Haideti sa fim seriosi! Avem o raspundere. (...) Am promis ceva romanilor si, la nivel local, eu, aici, in Bucuresti, si colegii parlamentari. Si acum vrem sa ne tinem de cuvant", a spus Gabriela Firea la Romania TV, dupa ce premierul a anuntat ca isi va da demisia doar dupa ce presedintele Liviu Dragnea va face acelasi lucru.

Edilul, care este si vicepresedinte PSD, a mai spus ca detine informatii potrivit carora Sorin Grindeanu ar fi inceput sa sune inca de miercuri seara mai multi membri PSD pentru a le oferi functii sau locuri in Guvern.

Firea e de parere ca, in acest moment, Grindeanu are "un proiect personal", acela de a "dezintegra PSD-ul". In acest sens, el este ajutat de cativa colegi din PSD, nemultumiti ca nu se mai afla in fruntea partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...