Dragnea: Am decis inlocuirea a 27 de secretari de stat

Dragnea: Am decis inlocuirea a 27 de secretari de stat

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, dupa sedinta CExN al PSD, ca s-a decis inlocuirea a 27 de secretari de stat, in urma evaluarii activitatii acestora.

"Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti, din 96. Mai sunt 2-3 cazuri in care vor mai fi discutii zilele urmatoare", a spus Dragnea.

Intrebat de ce s-a decis inlocuirea, Dragnea a raspuns: "Din mai multe motive. E posibil in 2-3 situatii sa se mai intample demiteri, dar urmeaza sa finalizeze premierul discutiile cu ministrii".

Anterior, si presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca patru secretari de stat ai formatiunii vor fi schimbati in zilele urmatoare, deoarece nu au reusit sa performeze pe partea profesionala si politica, relateaza Ziare.com.

"Cel mai important punct de pe ordinea de zi a sedintei Biroului Politic a fost evaluarea secretarilor de stat. Asa cum am mai anuntat, astazi o parte din rezultatele evaluarii le-am dat. I-am felicitat pe cei care au performat bine pe cele doua componente importante, adica pe partea profesionala - activitatea in institutia unde functioneaza si cealalta componenta - activitatea politica.

Avem cativa colegi care profesional sunt apreciati, dar nu au activitate politica deloc si aceste posturi sunt politice. Prin urmare, le-am cerut sa isi revizuiasca atitudinea pentru ca altfel putem sa ii promovam directori in ministerele respective. Sunt unii care nu au trecut acest examen si care in urmatoarele zile vor fi schimbati din posturi, dar nu am sa fac anunturile acum. Cred ca sunt patru (din 14 - n.red), sunt posturi de secretari de stat sau asimilate functiilor sefi de agentii sau vicepresedinti, adjuncti de agentii care au ranguri echivalente", a sustinut Tariceanu, dupa sedinta Biroul Politic Executiv al ALDE.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...