Trimis în judecată după ce a omorât cu o toporișcă un om pentru un telefon!

Trimis în judecată după ce a omorât cu o toporișcă un om pentru un telefon!

Un botoșănean a fost trimis în judecată pentru omor şi tâlhărie calificată după ce o omorât un om cu o toporișcă, pentru un telefon și 400 de lei!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului J.C., din comuna Albeşti, în vârstă de 65 de ani, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor” şi „tâlhărie calificată”.

În noaptea de 7 spre 08 decembrie 2019, bărbatul a pătruns fără drept în locuinţa victimei U.E., din  Truşeşti, pe care a lovit-o de mai multe ori cu o toporişcă în zona capului, cauzându-i moartea după care a sustras dintr-un plic suma de 400 de lei şi un telefon mobil, cu tot cu încărcător.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a explicat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
217

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
170

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
836

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...