Trimis în judecată după ce a omorât cu o toporișcă un om pentru un telefon!

Trimis în judecată după ce a omorât cu o toporișcă un om pentru un telefon!

Un botoșănean a fost trimis în judecată pentru omor şi tâlhărie calificată după ce o omorât un om cu o toporișcă, pentru un telefon și 400 de lei!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului J.C., din comuna Albeşti, în vârstă de 65 de ani, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor” şi „tâlhărie calificată”.

În noaptea de 7 spre 08 decembrie 2019, bărbatul a pătruns fără drept în locuinţa victimei U.E., din  Truşeşti, pe care a lovit-o de mai multe ori cu o toporişcă în zona capului, cauzându-i moartea după care a sustras dintr-un plic suma de 400 de lei şi un telefon mobil, cu tot cu încărcător.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a explicat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
144

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
233

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...