Şoc pentru botoşăneanul Alin Alexuc: Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pentru ultraj!

Teribilă întorsătură de situaţie în cazul luptătorului botoşănean Alin Alexuc, sportivul care a reprezentat România la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Şoc pentru botoşăneanul Alin Alexuc: Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pentru ultraj!

Trimis în judecată în 2014 pe motiv că ar fi lovit un poliţist, acesta fusese achitat iniţial de magistraţii Judecătoriei Braşov pe motiv că fapta nu există. În urma apelului formulat de procurori, Curtea de Apel Braşov l-a condamnat joi pe botoşănean la un an închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Alin Alexuc va fi supus unui termen de încercare de doi ani, timp în care va trebuisă presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria Botoşani sau la Spitalul Judeţean "Mavromati". Celălalt luptător inculpat în dosar, Tomi Hinoveanu, a fost condamnat şi el la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentinţa Curţii de Apel Braşov este definitivă (aici, integral).

Incidentul în urma căruia sportivul botoşănean a fost condamnat s-a întâmplat la Braşov. La vremea respectivă, s-a vehiculat că un amic de-al luptătorilor ar fi abordat o fată la ieşirea dintr-un club, iar iubitul ei i-a sărit în apărare, de unde s-a iscat conflictul pe care poliţistul local ar fi încercat să-l aplaneze. În faţa magistraţilor, cei doi sportivi s-au apărat susţinând că nu l-au lovit pe poliţist, ci doar au încercat să-l îndepărteze de amicul lor.

În urma incidentului, Alexuc-Ciurariu Alin şi Hinoveanu Tomi-Claudiu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi au fost puşi în libertate, la decizia judecătorilor. Pe de altă parte, poliţistul local a ajuns la spital, pentru îngrijiri, suferind mai multe răni la nivelul feţei. În timpul procesului, acesta a renunţat la pretenţiile formulate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
130

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...