Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!
UPDATE!

Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!

   captura TVR 2

Botosaneanul Alin Alexuc a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.
 
Sportivul roman a trecut in optimile de finala, scor 3-2, de egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

Pentru un loc in semifinalele turneului olimpic de la Rio de Janeiro, Alin Alexuc se va lupta cu armeanul Artur Aleksanyan, cel care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

UPDATE ora 17:50: 

Alin Alexuc a fost învins de Artur Aleksanyan (Armenia) cu scorul de 8-0 și va intra în recalificări pentru medalia de bronz, în cazul în care armeanul ajunge în finală.

UPDATE ora 20:40:

Alin Alexu va intra în recalificări pentru medalia de bronz, după ce armeanul a ajuns în finală. În recalificări, românul va lupta împotriva italianului Daigoro Timoncini. Meciul va avea loc la ora 22:16.

UPDATE ora 22:40:

Botosaneanul Alin Alexuc l-a invins cu scorul de 3-0 pe italianul Daigoro Timoncini si urmeaza sa lupta in finala pentru medalia de bronz cu turcul Cenk İldem. Meciul va incepe la ora 00:00, pe TVR 2.

UPDATE ora 00:06:

Turcul Cenk İldem l-a invins cu scorul de 4-0 pe botosaneanul Alin Alexuc, astfel ca sportivul roman a ratat medalia de bronz. Este a treia oara cand Alexuc pierde in fata turcului. Aceasta este cea mai buna performanta a lui Alin Alexuc, care a fost la cateva minute de prima sa medalie olimpica din istorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
1

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
16

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
940

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...