Proxenet scăpat de puşcărie la Curtea de Apel Suceava

Condamnat iniţial la doi ani de închisoare pentru proxenetism, un botoşănean scapă basma curată la instanţa superioară.

Proxenet scăpat de puşcărie la Curtea de Apel Suceava

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Judecătorii Curţii de Apel Suceava au schimbat condamnarea dispusă de Judecătoria Botoşani în cazul unui botoşănean acuzat de anchetatori de proxenetism.

Povestea se întâmpla în urmă cu aproape cinci ani, când profitând de absenţa soţiei plecată la muncă în străinătate, Costel P. a cunoscut o tânără de 20 de ani cu care a început să întreţină raporturi sexuale. Mai mult, cu acceptul tinerei, i-a făcut rost şi de alţi clienţi, casa lui devenind un adevărat bordel. Asta până când au aflat poliţiştii despre ceea ce se petrecerea dincolo de poartă şi au declanşat o anchetă. Tânăra a fost audiată şi a recunoscut totul, numai că ea a scăpat de acuzaţii întrucât prostituţia a fost dezincriminată ca infracţiune.

În schimb, "gazda" a fost condamnată de Judecătoria Botoşani la doi ani de închisoare în condiţii de detenţie şi trei ani interzicerea drepturilor. Costel P. a declarat apel, care s-a judecat la Curtea de Apel Suceava. Luni, judecătorii au decis cu totul altfel decât colegii botoşăneni.

Astfel, instanţa a dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei principale de un an închisoare pe durata unui termen de supraveghere de trei ani. Inculpatului i s-a impus frecventarea programelor de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Botoşani dar şi prestarea de muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile la Primăria Băluşeni sau la Primăria Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...