Deţinut condamnat, după ce a încercat să înşele o dorohoiancă prin metoda "Accidentul"!

Un deţinut a primit o nouă pedeapsă, după ce din spatele gratiilor a încercat să înșele o femeie din oraşul Dorohoi, prin metoda "Accidentul" 

Deţinut condamnat, după ce a încercat să înşele o dorohoiancă prin metoda "Accidentul"!

S. M. era încarcerat în Penitenciarul Tulcea şi a sunat-o pe A.P., de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, despre care ştia că are un băiat care locuieşte în municipiul Oradea, judeţul Bihor. 

Deţinutul i-a povestit femeii că fiul său, aflat la volanul unei maşini, a lovit o femeie pe trecere de pietoni şi victima accidentului a ajuns în stare gravă la spital. Acesta s-a dat drept fiul ei şi plângea la telefon cerându-i 2000 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal spunând că are lângă el un procuror şi i-a cerut dorohoiencei să nu povestească nimănui despre acest lucru. 

Un prieten al deţinutului, probabil coleg de celulă, în opinia anchetatorilor, a sunat la un interval scurt de timp prezentându-se drept avocatul fiului ei şi i-a spus femeii să îi transfere, printr-un serviciu specializat, 1000 de euro, pe numele mamei primului deţinut şi ulterior va primi o adresă din partea victimei accidentului prin care îşi retrage plângerea. 

De asemenea, în timpul discuțiilor, ’’avocatul” i-a comunicat persoanei vătămate că în caz că nu va da curs solicitării, îi va spune fiului acesteia că nu vrea să trimită banii pentru a-l ajuta, cerându-i în mod expres să nu-l apeleze pe fiul său Beni întrucât telefonul îi este ridicat de poliție, lucru care a determinat-o pe persoana vătămată să se pregătească să trimită suma de 1000 euro.

Norocul femeii a fost o rudă, care a reuşit să vorbească cu fiul ei şi a aflat că la mijloc ar fi vorba despre o înşelăciun, astfel că aceasta nu a mai trimis banii. 

Pentru această faptă, deţinutul a mai primit o pedeapsă de un an de închisoare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angajații din Sănătate amenință cu grevă generală, ministrul Sorina Pintea promite creșteri salariale

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
204

Ministrul Sorina Pintea a declarat ca intelege temerile sindicalistilor din Sanatate, care au anuntat ca vor declansa proteste sau chiar greva generala daca Guvernul ingheata salariile, insa a sublini...

Îngropați în datorii! Câți bani datorează un român

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
368

Potrivit BNR, datoria totală a populaţiei a continuat să se majoreze într-un ritm susţinut, crescând cu 8,3 la sută, până la valoarea de 147 miliarde lei în luna iunie 2018. Asta înseamnă...

UTIL: Metode de a face fata gerului!

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
202

Iarna este un anotimp foarte frumos, in care zapada creeaza peisaje de neuitat. De asemenea, iarna este asteptata de majoritatea persoanelor deoarece in acest anotimp este inclusa si luna cadourilor....