Detenţie pentru un individ care şi-a agresat un consătean şi a făcut scandal în faţa poliţiştilor

Mare ghionion a avut un tinerel, care, într-un acces de furie, a lovit un consătean şi a făcut "spectacol" în faţa poliţiştilor. Pentru asta, va ajunge în închisoare, dacă decizia instanţei în ceea ce-l priveşte rămâne definitivă.

Detenţie pentru un individ care şi-a agresat un consătean şi a făcut scandal în faţa poliţiştilor

Un tânăr din Copălău a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la şase luni de închisoare pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă pedepsei pentru cele două infracţiuni i se adaugă încă o pedeaptă de trei ani de detenţie pentru tâlhărie, primită iniţial cu suspendare. Astfel că pedepsele contopite dau o perioadă de trei ani şi două luni de închisoare, în regim de detenţie.

Cum a ajuns Gabriel T. în situaţia asta? La mijlocul lunii august 2014, în timp ce se afla într-un bar din comuna Copălău, pe fondul consumului de alcool, a devenit brusc agresiv şi a sărit la bătaie la Florin C. Ceva mai treaz, acesta a luat-o la fugă, cu agresorul pe urmele sale. La un moment dat, Gabriel T. i-a tras un pumn în faţă consăteanului, care a continuat să fugă spre postul de poliţie.

Sub ochii mai multor martori, inclusiv poliţişti, Gabriel T. l-a mai lovit cu pumnii de câteva ori pe Florin C., ba chiar a încercat să lovească şi un poliţist. A fost potolit cu spray-ul lacrimogen, dar nu înainte de a izbi cu pumnii şi autospeciala de poliţie. Agresiunea derulată sub ochii atâtor martori a dus la elaborarea unui dosar penal, Gabriel T. având şi alte condamnări, chiar din perioada în care era minor. Astfel că atunci când a ajuns în faţa judecătorului, infracţiunile s-au cumulat, la fel şi pedepsele. Sentinţa care îl trimite mai bine de trei ani după gratii pe tânăr nu este însă definitivă

 

Spune-ne opinia ta