Ce permis, ce legi? Se poate conduce şi fără! Cu riscul de a ajunge în puşcărie

Condamnat deja de trei ori pentru conducere fără permis, un botoşănean riscă să vadă gratiile de foarte aproape, pentru că tocmai a fost condamnat a patra oară, de această dată cu executare.

Ce permis, ce legi? Se poate conduce şi fără! Cu riscul de a ajunge în puşcărie

Un bărbat de 44 de ani din Brehuieşti, comuna Vlădeni, a fost condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare cu executare pentru conducere fără permis.

Şi asta după ce în august anul trecut, bărbatul a fost surprins de un echipaj de poliţie conducând un BMW. Poate nu ar fi atras atenţia dacă n-ar fi virat dreapta, în încercarea de a scăpa. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea lui şi l-au prins la scurt timp. Audiat, bărbatul a susţinut că nu posedă permis de conducere pentru că nu a promovat examenul, însă prezenţa sa la volan era obligatorie pentru că îl aştepta acasă copilul bolnav.

Trimis în judecată pentru conducere fără permis, botoşăneanul a recunoscut totul şi a cerut judecarea în baza probelor de la dosar. Numai că judecătorul i-a cerut cazierul şi a constatat că "urgenţe" de genul ăsta mai fuseseră în trecut.

Trei condamnări acumulase botoşăneanul numai în 2016, şi toate cu suspendare, pentru că instanţa considerase că e mai important ca bărbatul să poată avea grijă de cei patru copii în libertate şi nu de după gratii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Astfel că judecătorul l-a condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. Cum sentinţa nu era definitivă, botoşăneanul a făcut apel, decizia stând în mâna judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
10

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
170

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
402

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...