Botoşăneancă trimisă în judecată după ce şi-a incendiat apartamentul!

Depresia este o boală cumplită, care ajunge să pună în pericol vieţi, iar bolnavii nu se mai regăsesc în lumea reală, ci într-o lume paralelă. Într-o astfel de lume s-a regăsit o botoşăneancă ce a dat foc apartamentului în care locuia.

Botoşăneancă trimisă în judecată după ce şi-a incendiat apartamentul!

Diagnosticată cu depresie şi cu tendinţe suicidare, o botoşăneancă a fost trimisă în judecată pentru distrugere, după ce a dat foc apartamentului în care locuia cu soţul ei.

Totul s-a întâmplat în ianuarie anul trecut când, fiind singură acasă, femeia a dat foc paturilor din cele două camere ale apartamentului, incendiul propagându-se rapid la bunurile din casă. În scurt timp, acasă a ajuns soţul femeii care a scos-o din apartament pe femeie şi a încercat să stingă focul, arzându-se însă pe mâna stângă. A avut însă şi inspiraţia de a întrerupe alimentarea cu gaz şi cu energie electrică, pentru a nu pune în pericol tot blocul.

Echipajele de ambulanţă le-au oferit celor doi primul ajutor, iar pompierii implicaţi în stingerea incendiului au raportat mai târziu faptul că incendiul a fost intenţionat, dovadă fiind beţele de chibrituri înşirate în bucătăria apartamentului.

În urma intervenţiei pompierilor, însă, a fost afectat un spaţiu comercial aflat la parterul blocului. Iniţial, administratorul acestuia şi-a precizat pretenţiile, estimate la 1.500 de lei reprezentând pagubele create de scurgerea lichidului folosit la stingerea incendiului, însă ulterior acesta a anunţat că nu mai are nicio pretenţie, paguba fiind acoperită de soţul femeii. Nici vecinii nu s-au constituit părţi civile, cu toţii înţelegând situaţia dramatică a femeii.

Cu toate acestea, legea a impus în acest caz trimiterea în judecată a femeii care oricum şi-a recunoscut boala şi a menţionat să urmează tratament de specialitate. Ca şi alte cazuri, cel mai probabil, femeia va fi obligată de instanţă să urmeze tratament medical pentru ameliorarea stării de sănătate.

Despre incendiul de atunci, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici: Alerta la Piata Mare! Apartament incendiat de proprietara! Sotul a incercat sa stinga focul, insa a ajuns la spital! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
529

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...