Botoşănean condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru că şi-a decapitat prietenul!

Ani grei de puşcărie! Asta a primit un tânăr din judeţul Botoşani care şi-a decapitat amicul care l-a primit în casă şi i-a dat de mâncare.

Botoşănean condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru că şi-a decapitat prietenul!

Vlad Marius C., de 32 de ani, din sarul Socrujeni, comuna Gorbăneşti, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, deşi iniţial judecătorii Tribunalului Botoşani i-a dat 16 ani. Procurorii au făcut apel, iar magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au decis să îl condamne la 20 de ani de detenţie.

Instanţa l-a obligat şi la plata unor daune morale faţă de copiii celui ucis în sumă de 15.000 de lei, la care se adaugă alţi 15.000 de lei drept cheltuieli materiale.

Crima a avut loc în noaptea de 5 spre 6 ianuarie anul acesta, în locuinţa victimei, un bărbat de 53 de ani. Bărbatul care a sfârşit într-un mod barbar locuia singur şi şi-a făcut milă de vecinul său de 32 de ani pe care l-a primit în casă pentru întrucât acesta nu avea cu ce se încălzi şi nici ce mânca. În noaptea crimei, tânărul a mers să doarmă la vecinul său, înainte de culcare cinstindu-se cu spirt medicinal. La un moment dat, după cum a spus agresorul, gazda i-ar fi cerut să facă ceva de mâncare şi pentru că a refuzat i-a cerut să plece. Acela a fost momentul în care s-a declanşat conflictul.

Vlad Marian C. a luat un cuţit de bucătărie pe care l-a înfipt în vecinul său, după care  i-a tăiat gâtul.

Ulterior, l-a dezbrăcat, a aruncat o găleată cu apă peste el şi, după ce s-a asigurat că este mort, a ieşit în stradă şi a cerut unui localnic să cheme poliţia.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi, sentinţa judecătorilor Curţii de Apel fiind definitivă. 

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
86

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...