Botoşănean condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru că şi-a decapitat prietenul!

Ani grei de puşcărie! Asta a primit un tânăr din judeţul Botoşani care şi-a decapitat amicul care l-a primit în casă şi i-a dat de mâncare.

Botoşănean condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru că şi-a decapitat prietenul!

Vlad Marius C., de 32 de ani, din sarul Socrujeni, comuna Gorbăneşti, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, deşi iniţial judecătorii Tribunalului Botoşani i-a dat 16 ani. Procurorii au făcut apel, iar magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au decis să îl condamne la 20 de ani de detenţie.

Instanţa l-a obligat şi la plata unor daune morale faţă de copiii celui ucis în sumă de 15.000 de lei, la care se adaugă alţi 15.000 de lei drept cheltuieli materiale.

Crima a avut loc în noaptea de 5 spre 6 ianuarie anul acesta, în locuinţa victimei, un bărbat de 53 de ani. Bărbatul care a sfârşit într-un mod barbar locuia singur şi şi-a făcut milă de vecinul său de 32 de ani pe care l-a primit în casă pentru întrucât acesta nu avea cu ce se încălzi şi nici ce mânca. În noaptea crimei, tânărul a mers să doarmă la vecinul său, înainte de culcare cinstindu-se cu spirt medicinal. La un moment dat, după cum a spus agresorul, gazda i-ar fi cerut să facă ceva de mâncare şi pentru că a refuzat i-a cerut să plece. Acela a fost momentul în care s-a declanşat conflictul.

Vlad Marian C. a luat un cuţit de bucătărie pe care l-a înfipt în vecinul său, după care  i-a tăiat gâtul.

Ulterior, l-a dezbrăcat, a aruncat o găleată cu apă peste el şi, după ce s-a asigurat că este mort, a ieşit în stradă şi a cerut unui localnic să cheme poliţia.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi, sentinţa judecătorilor Curţii de Apel fiind definitivă. 

Citeşte şi CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intervenţie a salvatorilor la simularea unui accident aviatic -FOTO

astăzi, 16:23
116

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat, miercuri, un exerciţiu pentru limitarea efectelor rezultate ca urmare a producerii unui in...

1200 de copaci plantați, sâmbătă, în zona Trușești! FOTO

astăzi, 16:22
38

1200. Aceasta a fost "Cifra zilei" pentru cei peste 75 de voluntari reuniti sambata, 18 noiembrie 2017, in proiectul "Rotary Planteaza" si care au fost alaturi de Cl...

Ansamblul folcloric "Mugurelul-Margineanca", spectacol de zile mari la Cernauti! FOTO

astăzi, 16:15
27

A devenit deja o tradiție pentru TVR Iași ca aniversările studioului să fie transformate în evenimente transfrontaliere și întâlniri de suflet cu românii din țară, din R...