CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Si-a facut mila de un vecin care nu avea ce manca sau cu ce se incalzi si l-a primit in propria casa, insa acesta din urma i-a devenit calau. 

CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

Un barbat in varsta de 53 de ani, din localitatea Socrujeni, comuna Gorbanesti, a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost injunghiat si taiat la gat de un vecin pe care il primise in casa.

Crima oribila a avut loc in noaptea de joi spre vineri. Putin dupa miezul noptii, criminalul in varsta de 32 de ani a iesit in strada si a strigat in gura mare sa vina cineva in casa ca l-a omorat pe cel care-l primise in casa. Cu un calm incredibil, barbatul de 32 de ani a sters cutitul de sange si l-a aruncat in gradina. 

Un alt satean a auzit si cand s-a dus sa vada ce e a ramas socat. A sunat repede la 112, si-a luat un spray paralizant cu el si a stat cu ochii pe individ pana cand au ajuns politistii. Imediat a fost incatusat si dus la Postul de Politie din comuna. 

"M-a trezit sotia, sa ma duc afara ca nebunul ala tipa in gura mare. Am iesit si mi-a zis ca vecinul e taiat. Nu m-a lasat sa intru in casa. A zis ca nu intra nimeni pana cand nu vine Politia. El a stins becurile si se uita la televizor. Am intrat in cerdac si cand m-am uitat, el l-a tras jos de pe pat. Acum, ce a mai facut jos acolo, nu stiu. Nici nu stiu de la ce s-au luat", a spus sateanul care a anuntat autoritatile.

Intre timp a ajuns si un echipaj de ambulanta, iar cadrele medicale au ramas socate de cele vazute. Barbatul avea mai multe intepaturi, insa avea o plaga in zona gatului atat de adanca, incat era aproape decapitat. 

Politistii criminalisti, dar si prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, au ajuns la fata locului pentru investigatii. 

Satenii spun ca barbatul decedat locuia singur, dupa ce sotia i-a murit in urma cu 4 ani, iar de doua saptamani l-a primit in casa pe vecinul sau, de 32 de ani, si asta pentru ca acesta nu avea cu ce se incalzi acasa si nici cu mancarea nu o ducea prea bine. Mai mult de atat, cei doi ar fi consumat des bauturi alcoolice.

"Baiatul asta care l-a omorat sta aici de vreo doua saptamani. El are casa mai la vale, dar nu are pe nimeni si mai venea aici, mai manca, nu avea cu ce sa se incalzeasca si si-a facut mila. I-a dat si de mancare si de baut si uite ce a facut. L-a nenorocit. Chiar m-a sunat sora barbatului mort si m-a intrebat ce mai face si i-am zis ca aici o sa fie o moarte de om, pentru ca ei beau intruna cineva aici. Bautura strica tot", a spus verisoara barbatului ucis.

Trupul barbatului a fost ridicat de cei de la Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei, iar individul care i-a luat viata risca sa stea ani grei dupa gratii.











 

 

 

Spune-ne opinia ta