Un tânăr s-a urcat pe un stâlp de la nocturna de pe Stadion şi a ameninţat că se sinucide!

Un tânăr s-a urcat pe un stâlp de la nocturna de pe Stadion şi a ameninţat că se sinucide!

Echipajele de intervenţie au fost puse în alertă, în noaptea de duminică spre luni, de un tânăr de 26 de ani care a ameninţat că se sinucide.

Tânărul s-a urcat pe un stâlp de la instalaţia de nocturnă de pe Stadionul Municipal şi în jurul orei 01.50 a sunat la 112 şi i-a spus dispecerului că vrea să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Echipaje de poliţie și pompieri s-au deplasat la faţa locului găsindu-l pe tânăr urcat pe stâlp.

Iniţial, acesta a refuzat categoric să coboare dar după jumătate de oră, când a început să şi plouă,  s-a lăsat convins şi a renunţat la gândul sinuciderii.

Tânărul, care s-a urcat pe stâlp după ce s-a certat cu iubita, a fost amendat şi va sta o perioadă internat la Secţia de Psihiatrie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 07:12
1191

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
922

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
318

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...