Tragedie într-o familie din Stăuceni: un bebeluş de două săptămâni a murit!

Teribilă durere pentru doi tineri din Victoria, comuna Stăuceni, care au privit cu groază cum bebeluşul lor se stinge fără să ştie de ce.

Tragedie într-o familie din Stăuceni: un bebeluş de două săptămâni a murit!

Abia deveniţi părinţii, o tânără de 18 ani şi partenerul de viaţă, în vârstă de 24 de ani, se ocupau sâmbătă seară cu hrănirea bebeluşului de două săptămâni.

La un moment dat, mama a remarcat că fetiţei i s-a făcut rău şi l-a alarmat pe tatăl micuţei, care a sunat la 112. La faţa locului a ajuns echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, care a declanşat manevrele de resuscitare. Timp ce o oră au luptat cadrele medicale, încercând să ţină micuţa în viaţă, dar s-au declarat neputincioase.

Cauzele morţii fetiţei vor fi stabilite în urma necropsiei, însă până atunci, poliţiştii au elaborat lucrare penală pentru ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
454

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
510

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
232

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...