Tânără de 26 de ani, din Botoșani, rănită după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp!

Viteza la volan face victime! O botoșăneancă a ajuns la spital după ce mașina în care se afla, condusă de un conducător auto de 26 de ani, a intrat într-un stâlp. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânără de 26 de ani, din Botoșani, rănită după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp!

   Foto: bzi.ro

În a treia zi de Crăciun, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre faptul că pe șoseaua Bucium, din municipiul Iaşi, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Paşcani, conducând un autoturism pe șoseaua Bucium, din municipiul Iași, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public situat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei tinere de 26 de ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturism, care au fost transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", precizează reprezentanții IPJ Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
73

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
618

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...