Sfârşit cumplit! A murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne!

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din judeţul Botoşani, a avut parte, marţi, de un sfârşit cumplit.

Sfârşit cumplit! A murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne!

Bărbatul, din satul Talpa, comuna Blândeşti, petrecea alături de mai mulţi cunoscuţi. La un moment dat bărbatul a luat o bucată de carne de oaie dar nu a mai apucat să înghită aceasta rămânând blocată în gât. La scurt timp a căzut cu capul pe masă şi nu a mai reacţionat în niciun fel.

Martorii la incident au sunat la 112, la faţa locului fiind dirijată o ambulanţă cu medic. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

„Din păcate, la sosirea echipajului, pacientul prezenta midriază fixă bilaterală şi lividităţi cadaverice, nemaimpunându-se manevrele de resuscitare”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, fiind declanşată o anchetă iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
455

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
510

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
233

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...