Scandal la ghetourile din Parcul Tineretului! Au intervenit mascații, mai multe persoane ridicate! FOTO

Ghetourile din Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, au fost, marți seară, scena unui nou scandal. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a se calma spiritele și a fi dispersată mulțimea ieșită cu mic cu mare în stradă.

 

Scandal la ghetourile din Parcul Tineretului! Au intervenit mascații, mai multe persoane ridicate! FOTO

Scandalul a izbucnit cu puțin înainte de ora 23.00 când mai multe femei aflate în fața imobilelor de la ghetouri s-au luat la ceartă "de la niște glume".

Nu a durat mult iar cartierul a răsunat de țipete și urlete, protagonistele luându-se și la bătaie, sute de persoane care locuiesc în zonă ieșind afară să asiste la "spectacol". O persoană a sunat la 112, în scurt timp la fața locului fiind dirijate echipaje de poliție, jandarmi, poliție locală, ambulanță, ajungând și o dubă cu mascați din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

La vederea forțelor de ordine au început cu toții să fugă, da unii nu s-au putut abține de la comentarii. "Bine că se văd numai scandalurile de aici, nu și mizeria în care trăim", a spus revoltată o femeie, ca și cum nu tot cei care locuiesc în zonă fac mizeria.

Cinci femei care au fost implicate în scandal au fost urcate în duba jandarmilor și duse la sediu pentru audieri. În zonă au rămas polițiștii și jandarmii.

De curând, consilierii locali au aprobat o Hotărâre de Consiliu Local potrivit căreia chiriașii care fac scandal și primesc trei amenzi consecutiv pentru tulburarea ordinii și liniștii publice sunt evacuați din locuințe. Rămâne de văzut dacă o astfel de măsură îi va speria pe cei vizați, în condițiile în care în ciuda acțiunilor de până acum ghetourile rămân o zonă extrem de fierbine din acest oraș. 







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...