Razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în Parcul Tineretului şi Piaţa Centrală

Poliţiştii şi jandarmii, alături de  lucrătorii S.C. Locativa Botoşani şi cei ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, au efectuat, în perioada 27-30 martie,  o acţiune pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Razii ale poliţiştilor şi jandarmilor în Parcul Tineretului şi Piaţa Centrală

Poliţiştii au efectuat controale la locuinţele din cadrul imobilului social situat pe strada Săvenilor, acţionând totodată şi în scopul prevenirii şi combaterii abaterilor la regimul rutier şi a transportului ilicit de mărfuri.

De asemenea, în piaţa centrală din municipiu au fost efectuate activităţi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furturi din buzunare.

Cu ocazia acţiunilor, poliţiştii au legitimat  peste 360 de persoane şi au verificat 73 de agenţi economici şi 188 de autovehicule.

 De asemenea, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 28.000 de lei.

 La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Botoşani şi lucrători specializaţi din cadrul Biroului pentru Imigrări Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
96

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
240

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
163

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...