Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

Șoferul a decedat pe loc, iar femeia a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul celeilalte mașini implicate în accident se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

   Foto: Quotidiano Canavese

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață, în jurul orei 8.30.

Accidentul s-a produs în Torino. Potrivit rotalianul.com, bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Șoferul a decedat pe loc, iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini, dar nu este exclus ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerere în căsătorie la Fontana di Trevi din Roma, cuplu de tineri români aplaudat de sute de turiști! VIDEO

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
428

Propunerea, un sărut și Fontana di Trevi pe fundal, ca într-o frumoasă poveste de dragoste cum se vede numai în filme.Așa a început drumul spre o viață petrecută împ...

Dupa scandalul politistului violator, angajatii MAI vor trece printr-un nou mecanism de testare psihologica

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
370

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), condus de Carmen Dan, a anuntat, sambata, ca a finalizat un nou mecanism de testare psihologica pentru angajatii sai.Mai exact, a fost introdus un formular de ...

Șoferiță româncă pe camion, la un pas de moarte, salvată în ultima clipă de carabinierii italieni. "Nu voi putea să le mulțumesc niciodată îndeajuns!"

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
3618

Cornea Dorica, femeie româncă în vârstă de 46 de ani, rezidentă în localitatea italiană Florența, lucrează ca șoferiță pe camion pentru societatea Alptrans din Ronc&ag...