Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

Șoferul a decedat pe loc, iar femeia a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul celeilalte mașini implicate în accident se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

   Foto: Quotidiano Canavese

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață, în jurul orei 8.30.

Accidentul s-a produs în Torino. Potrivit rotalianul.com, bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Șoferul a decedat pe loc, iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini, dar nu este exclus ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Șefii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, instruiți de pompierii militari!

astăzi, 15:44
173

Joi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a avut loc convocarea şefilor Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (...

Cel mai întâlnit cancer în rândul copiilor. Care este primul simptom

Miercuri, 20 Februarie 2019
797

Cancerul osos în rândul copiilor este destul de des întâlnit. Deși nu este cunoscută cauza exactă a sarcoamelor osoase, specialiștii cred că ereditatea are un mare cuv&aci...

Camion rămas împotmolit într-un șanț, la Dorohoi

Miercuri, 20 Februarie 2019
801

Incident mai puțin obișnuit petrecut marți, 19 februarie 2019, în jurul orei 16:00, pe drumul național care leagă municipiile Dorohoi și Darabani.Drumul național 29A a fost blocat pe ...