Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

Șoferul a decedat pe loc, iar femeia a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul celeilalte mașini implicate în accident se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

   Foto: Quotidiano Canavese

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață, în jurul orei 8.30.

Accidentul s-a produs în Torino. Potrivit rotalianul.com, bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Șoferul a decedat pe loc, iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini, dar nu este exclus ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

IMPORTANT: Analize medicale pe care trebuie să le faci anual!

Luni, 19 Noiembrie 2018
600

Odata cu trecerea timpului, organismul imbatraneste si, astfel, face fata mult mai greu la agresiunile atat externe, cat si interne; din acest motiv este bine ca macar o data pe an sa facem o serie de...

Astra şi-a prezentat noul antrenor. Pe ce perioadă a semnat Costel Enache cu giurgiuvenii

Luni, 19 Noiembrie 2018
297

Astra s-a despărţit de Gheorghe Mulţescu, iar acum şi-a prezentat noul antrenor. Înlocuit la FC Botoşani de Liviu Ciobotariu, Costel Enache a semnat cu giurgiuvenii până în var...

Un fotbalist român dezvăluie cum a făcut blaturi: S-a deghizat în arbitru și încasa mii de euro

Luni, 19 Noiembrie 2018
572

Un fotbalist roman a dezvaluit felul in care a facut numeroase blaturi in perioada recenta. Cu o nonsalanta incredibila, el afirma ca a trucat meciurile pentru a face rost de bani pentru tratamentul t...