Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

Șoferul a decedat pe loc, iar femeia a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul celeilalte mașini implicate în accident se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

   Foto: Quotidiano Canavese

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață, în jurul orei 8.30.

Accidentul s-a produs în Torino. Potrivit rotalianul.com, bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Șoferul a decedat pe loc, iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini, dar nu este exclus ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Peste un sfert din masinile verificate in prima parte a anului 2018 au fost gasite neconforme de RAR Botosani!

Marţi, 21 August 2018
205

Registrul Auto Român a verificat din punct de vedere tehnic în trafic, în primele 6 luni ale lui 2018, 33.726. de vehicule, la nivelul întregii țări. În urma controalel...

Simona Halep triumfă din nou la Montreal!

Duminică, 12 August 2018
1011

Liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a câștigat, duminică seara, Rogers Cup, după ce a învins-o în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe tenismena americană&nb...

Lor cine le cere scuze? Povestea uneia dintre cele mai tulburătoare imagini de la protestele de vineri!

Sâmbătă, 11 August 2018
3931

Femeia a povestit pentru HotNews experiența brutală prin care a trecut. Ea și prietenul său de familie, Mihai, se aflau în spatele jandarmilor și strângeau gunoaiele. Danny poves...