Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

Șoferul a decedat pe loc, iar femeia a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul celeilalte mașini implicate în accident se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Româncă în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan era un bătrân de 96 de ani, care a decedat pe loc!

   Foto: Quotidiano Canavese

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață, în jurul orei 8.30.

Accidentul s-a produs în Torino. Potrivit rotalianul.com, bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Șoferul a decedat pe loc, iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spital. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani, care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini, dar nu este exclus ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Român arestat pentru că ajuta ilegal străinii să treacă examenul teoretic pentru permisul de conducere

astăzi, 17:51
499

Polițiștii italieni au prins în flagrant și au arestat la Modena doi bărbați, un român și un sicilian, care ajutau ilegal clienții de naționalitate străină să susțină examenul teoretic...

Liderul unui sindicat al polițiștilor, despre Ilie Năstase: Era aproape de comă alcoolică!

astăzi, 15:25
352

Preşedintele Federaţiei Sindicale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlea, a spus, în cadrul unei intervenții telefonice la postul de televiziune Antena 3, că Ilie Nastase era aproape de comă al...

O fetiță din Botoșani, cu o tumoră gigant, va fi operată la Sibiu!

astăzi, 12:56
753

Operaţia va fi efectuată astăzi, 26 mai, într-un spital privat din Sibiu, printr-o metodă minim invazivă.Anunţul a fost făcut ieri de chirurgul Victor Costache, directorul medical al clini...