DISPĂRUT de două săptămâni! Dacă l-ați văzut, anunțați Poliția sau sunați la 112!

DISPĂRUT de două săptămâni! Dacă l-ați văzut, anunțați Poliția sau sunați la 112!

Un bărbat a plecat de acasă de două săptămâni și nimeni nu mai știe de el. Rudele, îngrijorate, au cerut ajutorul polițiștilor botoșăneni. Cine are date despre botoșăneanul în vârstă de 54 de ani este rugat să sune la 112.

ALUPEI IOAN s-a născut pe 28 mai 1964, în comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, și este domiciliat în municipiul Botoșani, pe strada Primăverii. 

La data de 1 februarie 2018, cel în cauză a plecat de la locuința sa de domiciliu în loc necunoscut, nu a mai revenit până în prezent și nu se mai cunosc date despre acesta. 

Semnalmente: 1,80 m, circa 90 kg, ochii căprui, părul de culoare cărunt, tuns mediu, cu mustață de culoare neagră.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o o pereche de pantaloni din piele de culoare negru, o geacă din material tip polyester de culoare neagră, încălțat cu  pantofi de culoare negri, purta pe cap cu o șapcă din piele de culoare neagră.

Dacă ați văzut această persoană sau cunoașteți date despre ea, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul gratuit 112!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
16

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
133

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
21

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...