Percheziții la domiciliile hoților de buzunare! Ce au găsit polițiștii botoșăneni!

Percheziții la domiciliile hoților de buzunare! Ce au găsit polițiștii botoșăneni!
În cursul zilei de joi, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică şi Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, lucrători din cadrul IJJ Botoşani, SC Locativa Botoşani şi Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanei Botoşani, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
În cadrul acţiunilor au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţe situate pe străzile Adrian Adamiu, 1 Decembrie şi Elena Rareş, aparţinând unor persoane bănuite de comiterea de furturi din buzunare, în urma cărora au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor nouă terminale mobile şi mai multe bunuri.
 
De asemenea, au fost efectuate controale la două imobile sociale situate pe strada Parcul Tineretului.

Totodată, poliţiştii au acţionat şi în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani, pentru prevenirea furturilor din buzunare.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 270 de persoane şi verificaţi 26 de agenţi economici.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Botoșani, au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.740 de lei, dintre care 11 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 6 la OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...