Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Fata s-a spânzurat în șura casei, pentru că i s-a luat telefonul. Supărată, furioasă, a vrut să le dea o lecție părinților, așa că și-a luat viața. 

Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Tragedia s-a produs in comuna Cornu Luncii, Suceava. Fata de 15 ani a fost gasita spanzurata in sura gospodariei familiei sale. Tanara ar fi vrut sa isi pedepseasca parintii, pentru ca i-au luat telefonul. 

Fata statea foarte mult cu telefonul in mana, asa ca parintii au incercat sa ia masuri pentru ca adolescenta sa nu devina dependenta.

Duminica seara, dupa ce i-au luat mobilul, fata a gasit un moment in care a ramas singura si s-a spanzurat. In trecut,  adolescenta s-a mai confruntat cu tentative de suicid, in urma cu doua luni ea incercand sa-si taie venele.

Amintim că, în urmă cu nici o săptămână, o tânără din Botoșani a fost omorâtă cu peste 30 de lovituri de cuțit, suspectul fiind un adolescent de 16 ani, care i-ar fi promis fetei o ședință foto în păduricea de la Pacea, la marginea orașului Botoșani. 

Dramele ale căror personaje principale sunt adolescenții devin tot mai dese. Părinții aproape că nu mai găsesc resurse, iar tinerii sunt tot mai puțin dispuși să comunice cu adulții. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
608

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2195

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
395

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...