Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Fata s-a spânzurat în șura casei, pentru că i s-a luat telefonul. Supărată, furioasă, a vrut să le dea o lecție părinților, așa că și-a luat viața. 

Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Tragedia s-a produs in comuna Cornu Luncii, Suceava. Fata de 15 ani a fost gasita spanzurata in sura gospodariei familiei sale. Tanara ar fi vrut sa isi pedepseasca parintii, pentru ca i-au luat telefonul. 

Fata statea foarte mult cu telefonul in mana, asa ca parintii au incercat sa ia masuri pentru ca adolescenta sa nu devina dependenta.

Duminica seara, dupa ce i-au luat mobilul, fata a gasit un moment in care a ramas singura si s-a spanzurat. In trecut,  adolescenta s-a mai confruntat cu tentative de suicid, in urma cu doua luni ea incercand sa-si taie venele.

Amintim că, în urmă cu nici o săptămână, o tânără din Botoșani a fost omorâtă cu peste 30 de lovituri de cuțit, suspectul fiind un adolescent de 16 ani, care i-ar fi promis fetei o ședință foto în păduricea de la Pacea, la marginea orașului Botoșani. 

Dramele ale căror personaje principale sunt adolescenții devin tot mai dese. Părinții aproape că nu mai găsesc resurse, iar tinerii sunt tot mai puțin dispuși să comunice cu adulții. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ministrul Sănătăţii anunţă al paisprezecelea deces din cauza gripei: "Suntem la un pas de epidemie"

Vineri, 18 Ianuarie 2019
215

Sorina Pintea a afirmat că al paisprezecelea deces cauzat de gripă s-a înregistrat, vineri, în cazul unui bărbat din Capitală."În acest moment, avem 14 oameni decedaţi ...

Apendicele, scutul imunității noastre. La ce pericole se expun persoanele care nu îl mai au

Vineri, 18 Ianuarie 2019
913

Contrar părerii unora, funcția apendicelui este foarte importantă pentru buna funcționare a corpului uman. El întărește și sprijină sistemul imunitar.Mulți ani, medicii l-au conside...

Realitatea TV își va suspenda azi emisia. CNA a refuzat să reanalizeze cazul

Joi, 17 Ianuarie 2019
626

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a mentinut, in sedinta de joi, sanctiunea de suspendare cu 10 minute a emisiei obisnuite a Realitatea TV, pentru modul in care postul de televiziune a relat...