Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Fata s-a spânzurat în șura casei, pentru că i s-a luat telefonul. Supărată, furioasă, a vrut să le dea o lecție părinților, așa că și-a luat viața. 

Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Tragedia s-a produs in comuna Cornu Luncii, Suceava. Fata de 15 ani a fost gasita spanzurata in sura gospodariei familiei sale. Tanara ar fi vrut sa isi pedepseasca parintii, pentru ca i-au luat telefonul. 

Fata statea foarte mult cu telefonul in mana, asa ca parintii au incercat sa ia masuri pentru ca adolescenta sa nu devina dependenta.

Duminica seara, dupa ce i-au luat mobilul, fata a gasit un moment in care a ramas singura si s-a spanzurat. In trecut,  adolescenta s-a mai confruntat cu tentative de suicid, in urma cu doua luni ea incercand sa-si taie venele.

Amintim că, în urmă cu nici o săptămână, o tânără din Botoșani a fost omorâtă cu peste 30 de lovituri de cuțit, suspectul fiind un adolescent de 16 ani, care i-ar fi promis fetei o ședință foto în păduricea de la Pacea, la marginea orașului Botoșani. 

Dramele ale căror personaje principale sunt adolescenții devin tot mai dese. Părinții aproape că nu mai găsesc resurse, iar tinerii sunt tot mai puțin dispuși să comunice cu adulții. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Adoptat ieri în Guvern: Tinerii fără venituri vor putea cere credit fără dobândă de până la 40.000 de lei

astăzi, 12:07
211

Tinerii români care nu au un loc de muncă stabil sau care sunt în perioada studiilor vor putea solicita credite fără dobândă de până la câteva zeci de mii de lei. M...

Iată cele mai sănătoase tipuri de carne recomandate de nutriționiști

Joi, 21 Iunie 2018
1002

Pentru cei care vor alternative la porc, carnea de pasăre e varianta cu beneficii maxime. Conţine proteine care repară ţesuturile corpului, vitamine şi acizi esenţiali. Totodată, are un conţin...

Teodor Meleșcanu: Suntem pregătiți să oferim asistență consulară femeii bănuite de spionaj în Rusia

Miercuri, 20 Iunie 2018
297

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat miercuri că nu a primit o comunicare oficială privind reţinerea femeii acuzate de spionaj în Rusia, precizând că, în cazul în care v...