Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Fata s-a spânzurat în șura casei, pentru că i s-a luat telefonul. Supărată, furioasă, a vrut să le dea o lecție părinților, așa că și-a luat viața. 

Părinții i-au luat telefonul, iar pentru a-i pedepsi, fata s-a sinucis. Avea 15 ani!

Tragedia s-a produs in comuna Cornu Luncii, Suceava. Fata de 15 ani a fost gasita spanzurata in sura gospodariei familiei sale. Tanara ar fi vrut sa isi pedepseasca parintii, pentru ca i-au luat telefonul. 

Fata statea foarte mult cu telefonul in mana, asa ca parintii au incercat sa ia masuri pentru ca adolescenta sa nu devina dependenta.

Duminica seara, dupa ce i-au luat mobilul, fata a gasit un moment in care a ramas singura si s-a spanzurat. In trecut,  adolescenta s-a mai confruntat cu tentative de suicid, in urma cu doua luni ea incercand sa-si taie venele.

Amintim că, în urmă cu nici o săptămână, o tânără din Botoșani a fost omorâtă cu peste 30 de lovituri de cuțit, suspectul fiind un adolescent de 16 ani, care i-ar fi promis fetei o ședință foto în păduricea de la Pacea, la marginea orașului Botoșani. 

Dramele ale căror personaje principale sunt adolescenții devin tot mai dese. Părinții aproape că nu mai găsesc resurse, iar tinerii sunt tot mai puțin dispuși să comunice cu adulții. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Eleva care a demonstrat în laborator că excesul de telefonie mobilă dăunează creierului. Experimentul grâului iradiat

Vineri, 19 Octombrie 2018
2333

Luciana Lăpuşneanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Gh. M. Murgoci” din Brăila, a efectuat studii de laborator şi analize microscopice timp de cinci luni, demonstr&...

Botoșăneanul Florin Andone, despre cel mai tare meci, cel mai bun adversar și cel mai frumos gol al carierei!

Vineri, 19 Octombrie 2018
265

Florin Andone, 25 de ani, nu a apucat încă să debuteze pentru Brighton & Hove Albion, însă momentul se apropie cu paşi mari. Până atunci, oamenii din cadrul clubului l-au lu...

ANAF nu va trimite către toate cuplurile căsătorite solicitări de informații. Sunt vizate zonele cu puțini prestatori de servicii și cu număr mare de nunți

Vineri, 19 Octombrie 2018
343

Profit.ro a publicat joi un document primit de un cetățean care s-a căsătorit. În acesta, Fiscul îi cere informații despre prestatorii de servicii de la nunta sa. Publicația a scris ...