Mesaje dure, pe rețelele de socializare, pentru prietena adolescentului suspect în cazul omorului de la Pacea!

Mesaje dure, pe rețelele de socializare, pentru prietena adolescentului suspect în cazul omorului de la Pacea!

Imediat după ce în presă au apărut fotografii ale minorului reținut în cazul omorului de la Pacea, precum și numele acestuia, internauții au început să posteze pe pagina acestuia mesaje extrem de dure. Adolescentul este reținut de aseară, el fiind audiat și, conform unor surse, și-ar fi recunoscut fapta. 

Postările, care curg de câteva ore bune pe pagina minorului, înfierează cumplita faptă, dar adresează injurii și fetei cu care băiatul era într-o relație, mai ales după ce în presă au apărut și fotografii în care apare și chipul fetei.

De asemenea, pe rețelele de socializare apare și un mesaj care i-ar fi aparținut adolescentului, prin care acesta își lua rămas bun de la cei cunoscuți, anunțând că își va pune capăt zilelor. Cei care îl cunosc spun că mesajul a fost scris în urmă cu câteva zile, dar că a fost șters la nicio oră de la postare. 

Anchetatorii au reușit să îl identifice, miercuri seara, la scurt timp după ce a făptuit oribila crimă de la Pacea. El a înjunghiat-o pe Petronela, elevă la Colegiul Economic Botoșani. Oamenii legii au constatat că fata are zeci de lovituri de cuțit pe corp, orice șansă de supraviețuire fiindu-i anulată. 

Furia internauților este accentuată și de faptul că, după postările de pe rețelele de socializare, tânărul i-ar fi transmis mesaje de iubire prietenei sale chiar și după ce ar fi comis crima.


În acest timp, într-o clasă de la Colegiul Economic Botoșani, lumânările ard necontenit, iar colegii fetei ucise nu își pot reveni încă din șoc. Petronela a ajuns în liceul lor în acest an, ea fiind transferată de la liceul din Ștefănești. Colegii spun despre ea că era o fată cuminte și bună. Chiar dacă nu avea rezultate excepționale la învățătură, era o elevă care nu făcea probleme nici în clasă, nici între prieteni.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...