Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Întoarcere la locul faptei: Anchetatorii au reconstituit filmul crimei de la Pacea! FOTO

Adolescentul acuzat de cumplita crimă petrecută în urmă cu aproape două săptămâni la marginea orașului Botoșani a fost dus, luni dimineață, în păduricea de la Pacea.  

Băiatul în vârstă de 16 ani, suspect în cazul uciderii Petronelei M., în vârstă de 19 ani, a fost însoțit de mascați, criminaliști, procurori și medici legiști, în încercarea de reconstituire a cumplitului omor. 

Adolescentul a trebuit să le indice anchetatorilor modul în care a acționat în momentul în care a comis crima pe care, spun surse judiciare, a recunoscut-o din prima zi în care a fost reținut. 

Având alături un manechin, băiatul de 16 ani a reconstituit ultimele minute din viața Petronelei. Martorii la reconstituire spun că suspectul a manifestat tot timpul o atitudine de regret, el fiind profund marcat de faptul că trebuie să refacă pas cu pas, secundă cu secundă, filmul cumplitului omor. 

Crima s-a petrecut în ziua de 25 aprilie, tânăra de 19 ani, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu, fiind convinsă să facă o ședință foto la marginea orașului. Seara, o sesizarea la 112 anunța că în păduricea de la Pacea se află o tânără înjunghiată. Oamenii legii, ajunși urgent în zonă, au avut parte de o imagine de coșmar: pe trupul tinerei erau peste 30 de lovituri de cuțit. 

Principalul suspect este un tânăr de 16 ani, elev, pasionat de fotografie. Băiatul a recunoscut fapta, el fiind în prezent în stare de arest preventiv. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
157

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...