O maşină a Poliţiei cu radar s-a răsturnat, în timp ce urmărea un șofer care gonea spre Botoșani!

O maşină a Poliţiei cu radar s-a răsturnat, în timp ce urmărea un șofer care gonea spre Botoșani!

   FOTO: Monitorul de Suceava

O maşină a Poliţiei Rutiere cu radar s-a răsturnat, în timpul urmăririi unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. Cei doi agenți de poliție au ajuns la spital!

S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 23.00, la ieşirea din Dumbrăveni spre Botoşani. Potrivit Monitorul de Suceava, echipajul de la Poliţia Salcea a plecat în urmărirea unui Mercedes, însă şoferul nu a putut fi ajuns, gonind în direcţia Botoşani.

Cei doi agenţi de poliţie au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Unul dintre ei are diagnosticul preliminar de policontuzie prin accident rutier, traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal şi contuzie de pumn stâng, scrie sursa citată.

Maşina de Poliţie cu radar fusese repartizată Poliţiei Salcea de la începutul acestui an, pentru sancţionarea şoferilor vitezomani de pe DN 29 Suceava-Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...