Accident provocat de un botoșănean! A dus victima acasă și a plecat!

Un tânăr din județul Botoșani este anchetat de polițiști după ce a provocat un accident în urma caruia in loc sa duca victima la spital si sa anunte politia a dus-o acasa. 

Accident provocat de un botoșănean! A dus victima acasă și a plecat!

Miercuri, în jurul orei 19.10,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Romană, din oraşul Vicovu de Sus, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Botoşani, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de un atelaj hipo încărcat cu material lemnos staționat pe partea dreaptă a carosabilului, ocazie cu care, a acroșat și accidentat ușor un localnic de 22 de ani, aflat în partea laterală a atelajului hipo.

După accident, conducătorul auto a transportat victima cu mașina la domiciliu, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
204

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
277

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
637

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...