Militarul acuzat de corupere de minori, în arest la domiciliu în Botoșani!

Militarul acuzat de corupere de minori, în arest la domiciliu în Botoșani!

   gazetadecluj.ro

În septembrie 2016, polițiștii îl capturau pe militarul Maxim Constantin Marius în timp ce acesta ar fi acostat o minoră în scara blocului. Potrivit rechizitoriului, barbatul, in varsta de 43 de ani, angajat atunci la o unitate militara din Dej, este acuzat de corupere sexuală a unei copile de 8 ani.

Potrivit unei hotărâri emise de Judecătoria Gherla, barbatul se află în arest la domiciliu în Botoșani.

Maxim Constantin a reușit să se pensioneze, astfel că Tribunalul Militar a renunțat la judecarea cauzei. Dosarul se judecă la Dej, iar magistrații au decis la primul termen prelungirea măsurii preventive de arest la domiciliu pentru Maxim Constantin Marius.

Potrivit gazetadecluj.ro, barbatul, originar din Botosani, care locuia in Caminul de Garnizoana din Dej, in cursul anului 2016 ar fi abuzat sexual o fetita de doar 8 ani. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetita in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar in padurea Bungar, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulti pe telefon, isi provoca placeri. Intr-o zi din toamna anului 2016, fapta a fost pe punctul de a se repeta, si in timp ce militarul o astepta pe fetita in scara unui bloc, incepand deja sa se masturbeze, in locul acesteia au mers politistii. Oamenii legii l-au incatusat si l-au dus imediat la audieri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat initial de Parchetul Militar. Oamenii legii au informatii ca fetita de opt ani nu a fost singura victima a militarului Marius Constantin M., si ca acesta ar fi incercat sa corupa o alta minora de doar sapte ani, dupa ce i-a cumparat o punga de chipsuri.

Pe de altă parte, Anamaria Maxim, sora militarului Marius Constantin, susține că tot acest caz este o înscenare pornită de la tatăl fetiței de 8 ani, Titus Sușa, fost coleg de unitate cu acuzatul.

„Tatăl fetiței despre care se spune că a fost traumatizată de fratele meu, a fost și el militar la aceeași unitate unde era Marius. În urmă cu doi ani, a demisionat și a plecat la muncă în Italia, iar acolo a suferit un accident și și-a pierdut ambele picioare. A pierdut totul și acum se răzbună pe fratele meu care în mai puțin de o lună trebuia să se pensioneze. Marius Costantin Maxim a crescut trei fete cum a putut el mai bine după ce l-a părăsit nevasta și l-a lăsat cu datorii de 300 de milioane. Cum să creadă o țară întreagă că el ar fi în stare de așa ceva? Titus Sușa, tatăl fetei m-a sunat cu câteva zile înainte să fie arestat Marius și mi-a spus că fratele meu o va păți. Vineri, când l-au arestat mi-a dat sms și m-a anunțat. Cum este posibil să facă așa ceva. Să inventeze un asemenea lucru și să mă anunțe că a  reușit să îl bage la pușcarie pe fratele meu. Mama mea este terminată” declară Anamaria Maxim.

Mama militarului declara că ”am apucat să vorbesc cu băiatul meu și mi-a spus ”Mamă, nu sunt vinovat. Mi-au întins o cursă. Am făcut contestație. Tatăl fetei mi-a întins cursa”. Doamne ferește. Este o făcătură! Sunt lucruri ce nu se leagă între ele. I-am spus: Dragul mamii dacă într-adevăr ești nevinovat cere un test cu detectorul de minciuni și pentru tine și pentru tatăl fetiței. Am auzit că familia aceea e în criză de bani și a spus că va duce fetița la un psiholog anume și că îl va costa pe băiatul meu ”.

"În baza art.207, Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu, luată faţă de inculpatul Ma.Co. M., fiul lui Constantin Paul şi în trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: corupere sexuală a minorilor, prev. şi ped. de art.. 221 alin. (1) din C.pen. cu aplicarea dispoziţiilor art. 35 alin. (1) din C.pen., două infracţiuni de racolarea minorilor în scopuri sexuale, prev. de 222 din C.pen şi ultraj contra bunelor moravuri, prev. de art. 375 din C.pen., cu aplicarea dispoziţiilor art. 35 alin. (1) din C.pen., toate cu aplicarea dispoziţiilor art. 38 alin. (1) din C.penal., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.01.2017, ora 13.30 până la data de 01.02.2017, ora 13.30 inclusiv. În temeiul art. 221 alin. 1 CPP impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din loc. Botoşani, judeţul Botoşani, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza", arată judecătorul de la DEJ, conform sursei citate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O țărancă a impresionat internetul: Pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării!

Joi, 18 Ianuarie 2018
2823

Imaginea care a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare este cea a unei bătrâne din Moldova care s-a descălțat înainte să intre într-o benzinărie din Cahul. F...

În 2018, persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor!

Joi, 18 Ianuarie 2018
886

În acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci și persoanele fizice fără niciun fel de afacere. Acestea pot utiliza banii solicitaț...

Serban Nicolae explică de ce miniștrii nu au nevoie de avizul serviciilor: Cum sa-mi spuna mie, senator, cineva "nu puteti sa-l puneti pe ala ca ar fi ceva in neregula?"

Joi, 18 Ianuarie 2018
231

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca premierul desemnat nu va folosi avizele eventual negative ale serviciilor de informatii ca justificare pentru a refuza numiri in Guvern.&...