Mașină cu gunoi rămasă blocată după ce s-a surpat strada! FOTO

 Mașină cu gunoi rămasă blocată după ce s-a surpat strada! FOTO

O mașină a societății Urban Serv a rămas blocată, joi, pe o stradă din municipiul Botoșani după ce o porțiune din carosabil s-a surpat.

Utilajul a ridicat gunoiul de pe strada Petru Maior iar la un moment dat strada s-a surpat, roțile de pe partea dreaptă intrând în canalul care s-a format și care avea o adâncime de câțiva centimetri.

Potrivit cetățenilor car locuiesc pe strada respectivă în zonă au fost efectuate în urmă cu câteva luni lucrări la rețeaua de canalizare.

Muncitorii de la Urban Serv au cerut ajutorul pompierilor care s-au deplasat la fața locului cu o autospecială. 

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de incidente în municipiul Botoșani, astfel de surpări producându-se de regulă pe străzile unde s-au făcut intervenții la rețelele de utilități.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cornel Șfaițer și-a anunțat retragerea de la FC Botoșani. "A fost o perioadă extraordinar de frumoasă!"

astăzi, 12:54
661

Un anunț a luat prin surprindere lumea sportului botoșănean și nu numai. Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, a decis să facă "un pas în spate", acuzând divergenț...

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
215

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
119

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...