În urmă cu puțin timp: Bărbat proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni de lângă Uvertura Mall

În urmă cu puțin timp: Bărbat proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni de lângă Uvertura Mall

Un grav accident rutier s-a petrecut în intersecția dintre Calea Națională și strada Grivița, în apropiere de Uvertura Mall, vineri seară. Un bărbat a fost acroșat de o mașină, pe trecerea de pietoni din fața farmaciei din zonă.

Potrivit unor surse din anchetă, un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, care circula dinspre strada Dreptății înspre Calea Națională, a surprins și accidentat un pieton angajat regulamentar în traversarea străzii. În urma impactului, victima a fost proiectă pe asfalt, suferind traumatisme craniene și toracice. Șoferul a apelat 112 în jurul orei 19:40, la fața locului fiind direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Amulanță și unul de poliție rutieră.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pietonul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Traficul a fost dirijat de polițiști, sensul de mers înspre biserica „Sf. Ilie” fiind restricționat câteva zeci de minute.

Pe numele tânărului șofer s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.