Grav accident la Guranda! Maşină plină cu moldoveni, proptită într-un gard! GALERIE FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi dimineaţă, pe drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti. Un autoturism în care se aflau şapte cetăţeni din Republica Moldova, printre care şi un copil de şase luni, s-a răsturnat şi s-a înfipt într-un gard.

Grav accident la Guranda! Maşină plină cu moldoveni, proptită într-un gard! GALERIE FOTO, VIDEO

Autoturismul, un VW Sharan, se îndrepta dinspre Ştefăneşti spre Botoşani. La intrare în localitatea Guranda, într-o succesiune de curbe şi într-o zonă cu vizibilitate extrem de redusă din cauza ceţii, şoferul pierde controlul volanului, maşina sare peste un şanţ, se rostogoleşte şi se opreşte într-un gard.

Mai mulţi localnici au sărit în ajutorul celor din autoturism şi au sunat la 112.

O femeie a suferit o plaga la cap, un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism la umăr, iar o alta femeie a suferit un traumatism de sold. La spital a ajuns şi copilul de câteva luni. Toti cei din masina erau din Bălţi. 

Poliţişti au deschis o anchetă şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului. 

"La fata locului am gasit un autoturism VW Sharan, condus de un cetatean moldovean. Intr-o curba la stanga, acesta a pierdut controlul, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat peste un gard. Din accident au rezultat cinci victime, care au fost transportate la Spitalul Judetean Botosani", a declarat Ionut Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Botosani.

Localnicii spun că este a patra maşină care intră în gardul aflat într-o curbă, în ultima săptămână.

“Era ceaţă foarte mare nu se vedea nimic. Am sărit să îi ajutăm, era şi un copil de şase luni în maşină”, a spus unul dintre localnici.  



















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1280

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
343

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
333

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...