Gestul impresionant pe care îl face o vânzătoare din Italia, pentru îngrijitoarea româncă prădată de o hoață chiar în magazin!

Gestul impresionant pe care îl face o vânzătoare din Italia, pentru îngrijitoarea româncă prădată de o hoață chiar în magazin!

Româncă în vârstă de 48 de ani, care lucrează ca badantă în provincia Lucca, din Italia, a decis vineri, 16 februarie 2018, să profite de singura sa zi liberă pe săptămână pentru a face câteva cumpărături în oraș. 

După ce s-a plimbat prin mai multe magazine, timp de o oră, pentru a face unele cumpărături pentru bătrâna pe care o îngrijește, în jurul orei 17.30 conaționala noastră s-a oprit la magazinul Tata din via Santa Croce, unde a văzut în vitrină o pereche de pantofi care îi plăceau.

Cum a intrat în magazin, a întrebat-o pe vânzătoare, care era singură în magazin, dacă poate să probeze pantofii. Așadar s-a așezat pe o canapea situată cu spatele către intrarea în magazin pentru a proba încălțămintea. 

Între timp, în magazin a intrat o femeie cu vârsta în jur de 50 de ani, cu pielea închisă la culoare dar care vorbea bine limba italiană, îmbrăcată cu o geacă lungă, neagră, pantofi negri, o pălărie de lână de culoare bej și ochelari de vedere cu ramă aurită. Aceasta s-a îndreptat și ea către vânzătoare, întrebând-o despre o pereche de pantofi pentru bărbați, mărimea 38.

„O întrebare ciudată, având în vedere că modelele de pantofi pentru bărbați pe care le avem noi pornesc de la mărimea 42. I-am arătat câteva produse înainte de a avea loc furtul dar părea că nu mă ascultă deloc. Apoi, într-o secundă, a trecut prin spatele doamnei și i-a furat totul”, povestește vânzătoarea citată de ziarul Il Tirreno, conform Rotalianul.com.

În timp ce românca proba pantofii doriți, infractoarea a reușit să-i fure telefonul și portofelul pe la spate și a ieșit din magazin, îndreptându-se spre piazza Bernardini.

Femeia româncă și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat abia când a mers la casă să plătească pantofii și a observat că-i lipsește atât portofelul, în care avea 500 de euro și documentele de identitate, cât și telefonul de ultima generație pe care-l avea în geantă, alături de portofel. Atunci a izbucnit în plâns.

La fața locului au fost chemați polițiștii care, după ce s-au pus de acord cu proprietarul magazinului, s-au asigurat că vor vizualiza înregistrările video de la camerele de supraveghere din magazin pentru a încerca să identifice hoața.

Între timp, singura consolare a îngrijitoarei româncei a fost un gest foarte frumos din partea vânzătoarei din magazinul respectiv care i-a făcut cadou perechea de pantofi pe care Lulu intenționa să o cumpere înainte de a-i fi furați banii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Prețurile proprietăților rezidențiale din România, în creștere. Botoșani, campion național la scumpiri!

astăzi, 19:48
135

În primul trimestru al anului în curs, proprietățile rezidențiale din România s-au apreciat cu 0,8% față de ultimele trei luni din 2018. Potrivit celui mai nou recent raport de ...

Tehnici care îți pot salva viața. Așa supraviețuiești unui infarct dacă ești singur

Vineri, 17 Mai 2019
1589

Un atac de cord poate fi fatal în multe cazuri, însă dacă știi să ce să faci, ai putea să-ți salvezi viața. Este foarte important să știi cum să reacționezi atunci când a...

"Face vizita medicală! Nu mai este niciun secret". Se face mutarea momentului în Liga I

Vineri, 17 Mai 2019
897

Pe locul trei în clasamentul playout-ului, FC Botoşani visează să mai urce un loc. Este la şase puncte de ocupanta poziţiei a doua, Dinamo, iar vineri are meci cu liderul Gaz Metan Mediaş,...